20 Nisan 2024 Cumartesi

GYMfactory Spor Merkezi'nden Davrazspor'a tam destek

GYMfactory Spor Merkezi'nden Davrazspor'a tam destek

Isparta

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri, kentte yeni açılan GYMfactory Spor Merkezi'ni ziyaret etti.

Isparta'da yeni açılan GYMfactory Spor Merkezi'ni gezen Başkan Bolat ve üyeler GYMfactory Isparta  Genel Müdürü Veli Toraman'dan merkez ile ilgili bilgi aldı. Ziyarette konuşan Toraman, "Isparta Davrazspor bizim Isparta’mızın gözü kulağı ve takımıdır. Bu noktada Isparta Davrazspor’a her türlü desteği vermek de bizim boynumuzun borcudur. Davrazspor’un güce dayanan antrenmanlarını prospit alanımızda ücretsiz GYMfactory olarak haftanın üç günü istedikleri gün ve saatte salonumuzu Davrazspor’un emrine vermek bizim için bir onurdur gururdur. Bu noktada sporcularımız başkanımızın eşliğinde salonumuzda çok rahat güce dayalı antrenmanlarını yapıp saunamızdan, tuz odamızdan, salonumuzdaki her türlü imkandan faydalanıp burada güç depolamalarını istiyoruz.  Bu noktada da Isparta Davrazspor’u salonumuzda ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyarız" dedi.

Başkan Ali Bolat  ise "Isparta’mıza büyük bir tesis kazandırdıkları için kendilerini kutluyoruz. Isparta’nın böyle bir tesise spor anlamında böyle bir tesise ihtiyacı vardı tabi biz Isparta Davrazspor kulübü olarak, Davrazspor Isparta’nın gururudur, onurudur, namusudur, şerefidir Isparta Davrazspor kulübü olarak, Davrazspor yönetimi olarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, bu bağlamda da GYMfactory Isparta  Genel müdürü Veli Toraman beyi işyerlerinde ziyaret ediyoruz.

Esnafımızın Isparta Davrazspor kulübüne verdiği desteği görünce bizim heyecanımız daha fazla artıyor genel müdürümüz futbolcularımızın gerekli kondüksiyon eksikliklerini tamamlanması anlamında ve kardeşlerimizin daha iyi şartlarda antrenman yapabilmeleri adına salonunu bize açmıştır bundan dolayı genel müdürümüze ve  GYMfactory’ün değerli işletmecilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak istiyorum bizlere verdikleri destekten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum bizim heyecanımızı motivasyonumuzu bir kat daha artırdı inşallah her zaman ifade ettiğimiz gibi O sene bu sene sloganımızla ilerliyoruz, bu sadece bir heves değil artık bundan sonra artık bir hedef oldu" diye konuştu.        

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

işçi

12 Ekim 2018 Cuma 16:25

tadilat çalışması yapılırken çalıştırdığınız emekçilerinde bir an önce ödemeniz temennisiyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR