28 Mart 2024 Perşembe

EN TAZE BALIKLAR DERYA BALIK EVİNDE

EN TAZE BALIKLAR DERYA BALIK EVİNDE

Isparta

Derya Deniz Balıkevi artık balık yemek isteyenlerin de uğrak adresi. Derya Deniz Balıkevi, en taze ve lezzetli deniz mahsulü çeşitleri Isparta halkıa hizmet veriyor Derya Deniz Balıkevi olarak şık dekore edilmiş mekanda Isparta halkına ve müşterilerine balığın en tazesini ve en iyisini sunuyor.

Zengin menü çeşidiyle dikkat çeken Derya Deniz Balıkevi çupra, levrek, alabalık, yaldızlı pisibalığı, somon biftek, ton balığı, deniz somonu, hamsi, karides tava, deniz tarağı, göl balığı, midye tava, kalamar, balık çorbası ve salata çeşitlerinin yanı sıra aperatif yemek isteyenler için de balık ekmek yer alıyor.

İşinin ustası aşçılar tarafından hazırlanan balıklar ızgara, tava ya da tercihe göre fırında en güzel şekilde pişirilerek servis ediliyor.

Alkolsüz olan Derya Deniz Balıkevi, nezih bir ortamda ailesi ve sevdikleri ile balık yemek isteyenler için ideal adreslerden birisi olacak. Tazeliğe, lezzete ve temizliğe büyük önem veriyor. Alkolsüz bir restoran olan Derya Balıkevi, lezzet konusunda çok iddialı olduklarını, en taze ve lezzetli balıklar için doğru adresin Derya Deniz Balıkevi’nin olduğunu vurguladı.

Toptan ve perakende Balık siparişleri de alıyor Evlere, İş yerlerlerine Özel günü olan ailelere kilo ile balık pişiriyoruz’ dedi.

Adres: Modernevler Mahallesi 156 Cad. No:33 Isparta

Sipariş Tel: 0543 540 32 40

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yorumcu..

17 Ekim 2020 Cumartesi 20:39

Allah bol kazançlar versin Gökhan kardeşim.Allah işini gücünü rast getirsin inşallah..

Anadolu halkı

17 Ekim 2020 Cumartesi 17:42

Allah emeginizi boşa çıkarmasın. Ben o mahalleli olarak teşekkür ederim. İyi zamanlarınızda olur kötü zamanlarınızda biz malle halkı olarak memnunuz Allah herkeze bol kazançlar versin ki hizmet devam etsin.

emreli

17 Ekim 2020 Cumartesi 17:28

mekan ****et güzel olmuş balıklar lezzetli

tarafsiz

17 Ekim 2020 Cumartesi 16:09

Güzel ve sade bir mekan umarım hep böyle kalir

Dr Canan

17 Ekim 2020 Cumartesi 14:58

Açılmanıza çok sevindik gerçekden lezzetli va naif bi mekan. İyi çalışmalar..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR