24 Nisan 2024 Çarşamba

BUZ TUTAN CAMI TEMİZLEMEDEN TRAFİĞE ÇIKINCA KAZA YAPTI

BUZ TUTAN CAMI TEMİZLEMEDEN TRAFİĞE ÇIKINCA KAZA YAPTI

Isparta

Isparta'da dün sabah saatlerinde kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobil yaya kaldırımına çıkarak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, Otogar kavşağında meydana geldi. Otomobilin buz tutan camını temizlemeden trafiğe çıkan kadın sürücü hem kendi canını hem trafiği tehlikeye attı. Ön camı buz tutan otomobilini temizlemeden trafiğe çıkınca kaza da kaçınılmaz oldu. IYAŞ Selçuklu Ortaokulunun da bulunduğu ve öğrencilerin geçiş yaptığı yaya yolunda kaza yapan otomobilin ön camını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Kazanın ardından yaya yolunda askıda kalan otomobil çekici yardımıyla olay  yerinden götürüldü.

Isparta'da sürücülerin ise buz tutan camını temizlemeden yola çıkmamalarını öneriyoruz. Aksi halde işte bu sonuçla karşılıyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şaşkın

13 Aralık 2019 Cuma 00:08

Allah bu kadına akıl fikir versin. Yolu görmeden arabayı nasıl kullandın ya birini ezseydin ne olacaktı. İnsan bu kadar da olmaz

Uzman

12 Aralık 2019 Perşembe 17:09

Birkere o camdaki buz değil içerde oluşan buhar. Ayrıca muhtemelen araç hareket ettiğinde camlar temizdi ancak araç hareket edip camlar yavaş yavaş buharlanmaya başlayınca sürücü kaloriferi açmıştır. Buda daha önceden nemli kalan polen filitresinin bütün aracın iç camlarının bir anda buharla kapanmasına sebep olmuş belliki bu durumda abla da paniklemiş. Sağa çekip biraz camları açsaydı bir kaç dakikaya geçerdi. Neyse gelmiş geçmiş olsun.

Yeter artık!

12 Aralık 2019 Perşembe 17:06

Sürücü hatalı bunda hemfikiriz. Ancak neden bu tür haberlerde hep kadın sürücü diye belirtme gereği duyuyorsunuz? Her gün kaza haberi oluyor bir tanesinde bile erkek sürücü yazmıyorsunuz kadın olduğunda kadın sürücü diye yazıyorsunuz. Yeter artık!

cnn

12 Aralık 2019 Perşembe 15:44

bir kadın sürücü olarak onun adına utandım.. yazık ya nasıl bir salaksın sen öyle ..ben her sabah aşağı iner önce motor ısınsın diye arabayı çalıştırır sonra dört tarafın camlarını silerim...

Adem

12 Aralık 2019 Perşembe 13:12

Işte hemen orda ehliyeti ömürlük geri alacaklar.. bi buzu temizlemeye kafası çalışmıyorsa araba da kullanamaz !!!

Vatandaş

12 Aralık 2019 Perşembe 13:02

Bu tipler dudak boyamasını,makyac yapmasını veya türban düzeltmesini iyi bilirler,ama aracın camını temizlemesini ihmal ederler. Aslında 5 yıl alacaksın ehliyetini böylelerinin. Ne bu ya ,ya benim çocuğumun üstüne çıkıp ezseydi,yada bir başkasının aracına vursaydı ? İhmalkarlık değil, düpedüz dikkatsizlik tedbirsizlikten ölümlü kazalara sebebiyet verebilmek suretiyle araç kullanmaktan en son cezaya çarptırılması lazım...

Yusuf Tuna

12 Aralık 2019 Perşembe 12:40

Kavşakları kaldırırlarsa kaza olur tabii

Mustafa Kemal

12 Aralık 2019 Perşembe 11:38

Vatandaşa çarpıp ölümüne sebebiyet verseydi. 80 bin ₺ arabaya bin ama 5₺ cam kazıyıcı alma. Allah bildiği gibi yapsın.

sürücü

12 Aralık 2019 Perşembe 11:09

tetbirsiz yola çıkanın halı eğitim şart

Ehliyetlere el konsun

12 Aralık 2019 Perşembe 10:54

O halde yola çıkılmayacağını bilmiyor muymuş bayan sürücü ????

Buz çözücü

12 Aralık 2019 Perşembe 10:46

20 - 25 liraya buz çözücü spreyler var 1 kere sıktığınızda bütün buzu çözüp akıtıyor tavsiye ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR