19 Nisan 2024 Cuma

BU BİRLİKTELİK BALTALANMAK İSTENİYOR

BU BİRLİKTELİK BALTALANMAK İSTENİYOR

Isparta

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Isparta Belediyesi'nde son günlerde yaşanan işten çıkarmalar ve personellerin başka bir birimlere gönderilmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Taştekin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından MHP'ye yakın belediye personellerinin işten çıkartıldığı ve başka bir birime sürgün edildiği ile ilgili olarak sorular yöneltti.

İŞTE TAŞTEKİN'İN AÇIKLAMASI

31 Mart seçimlerinden sonra partimizi ve dava arkadaşlarımızı rahatsız eden bir takım gelişmeler kamuoyunun gündemini işgal etmektedir. Cumhur ittifakının parçası olan partimiz bu birlikteliği bozmamak adına basın önünde sessiz kalmayı, ikili ilişkilerle bu süreci yönetmeyi tercih etmiştir. Fakat Türkiye’de ve Isparta’da kasıtlı olarak bir takım FETÖ aklıyla hareket eden şer odakları tarafından bu birliktelik baltalanmak istenmesi bizi bu açıklamalara mecbur kılmıştır. Partimiz dün olduğu gibi bugünde 50 yıllık kurumsal kimliğinin vermiş olduğu bilgi tecrübe ve birikimiyle hadiselere soğukkanlı bakmayı tercih etmiş suyu bulandıran tarafta olmak istememiştir.

Sayın Şükrü Başdeğirmen görev değişiklikleri, işten çıkarılmalar başta olmak üzere camiamızı rahatsız eden işlerde tüm iyi niyetimizle sizleri bu konularda yanlış yönlendiren ekibinizin art niyetli davrandığını, devri sabık oluşturarak aramıza nifak tohumları saçtığını FETÖ aklıyla hareket ettiğini gözlemliyoruz.

Sayın Başdeğirmen sizlerden şu sorularımıza cevap bekliyoruz;

1- Belediye’de işçilerin vasıflarına uygun olmayarak yaptığınız görev değişikliklerinde merkez ilçe başkan yardımcımız ve beraberinde çok sayıda parti yöneticimiz, belediye meclis üyesi adaylarımızın da aralarından yer aldığı birçok ülküdaşımız akla ve izaha uymayan bir şekilde görev yeri değişikliği adı altında sürgün edilmesi Cumhur ittifakı ruhuna yakışmakta mıdır?

2- Karnı burnunda 5 ay ‘lık hamile bir hanımefendinin partimizle şahsen bir bağlantısı olmamasına rağmen sırf bizim iktidarımız döneminde işe alındı diye park bahçelerde eline bir çapa verilip zulüm edilmesi cumhur ittifakının ruhuna yakışmakta mıdır?

3- İktidarımız döneminde işe gelmeden maaş alan bankamatik memurları olduğunu iddia ederek aslı olmayan bir konuda camiamıza iftira atmak Cumhur ittifakı ruhuna yakışmakta mıdır? Sizleri isim fert bu kişileri belgeleriyle açıklamaya davet ediyoruz?

4- Oluşturduğunuz 55 kişilik sürgün listesinin yüksek maaş alan ve hiçbir işe yaramayan personellerden oluştuğunu iddia etmektesiniz. Bu liste içerisinde kimin kaç para maaş aldığını iktidar dönemimizden bizler gayet iyi biliyoruz. Bu liste yüksek maaş, işe yaramayan personel listesi değil tamamen siyasi zulme uğratmak istediğiniz arkadaşlarımızdan ibaret bir listedir. Yaptığınız bu siyasi cinayet Cumhur ittifakı ruhuna yakışmakta mıdır?

5- Seçim süreci boyunca meydanlarda verdiğiniz ‘’hiçbir belediye personelinin işine son vermeyeceğim, kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağım’’ sözlerinizi mi unuttunuz yoksa Cumhur ittifakını baltalamak isteyen şer odaklarından baskı mı aldınız?

Sayın Başdeğirmen,

Mübarek Ramazan ayında İsrail’in Filistinli Müslümanlara yaptığı zulümden Çin’in Doğu Türkistan da Türklere yaptığı zulümden, sizlerin yaptığı iftiraya ve yıldırmaya dayalı siyasi zulmünün ne farkı kalmaktadır. Gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünülerek temelleri atılan Cumhur ittifakı ruhunun Isparta’da birilerinin ya da bir grup güçlerin çıkar ve ihtirasları uğruna yok sayıldığı ayan beyan ortadadır.

                Ülke gündemi meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin olduğu, birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyaç duyulan günlerde yaptığınız bu siyaseti anlaşılır bulmamakla birlikte, yapılan büyük yanlışlıklardan bir an önce dönülmesini aksi takdirde geri dönüşü olmayan bir sürece kendi elinizle götürdüğünüzü bildirmek isteriz.

Ayrıca Ispartalı bütün dava arkadaşlarımızın yalnız olmadıklarını bu süreçte ete kemiğe bürünerek, bütün teşkilatlarımızla yanlarında olduğumuzu beyan eder. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in şu veciz sözlerini sizlere hatırlatmak isterim; ‘’ Ülkücüler, insalık âlemi içinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır’’.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gursan hala ordamisin

16 Mayıs 2019 Perşembe 08:30

Bu patiyi bitiren oy kaybettiren sen sin iscilerin yerleriyle oynadin halk otobuslerini karistirdin sosyal hizmetleri karistirdin mhp kardeslerimizin ihaleye cikcak yerlerine goz koydun mhp kardeslerimizin cocuklarinin yerlerini yerinden oynadin surdurdun bu partiyi bitirdin belediyeden yusuf ziyanin yuzde eli oy kaybını ugrattin sen ne sora bilirsin hala ordamisin merkez ilcede

himmet

16 Mayıs 2019 Perşembe 00:41

ittifaak diye bir şey yok mhp ver iyi parti sizlerde bunlara uydunuz...bedestenin önündeki türk büyükleri nerelere battıda kaldırdınız ....Ispartaya güzellik katan her şeyin bozulmasına izin mi vereceksiniz orada koltuklarda uyumaya devammı edeceksiniz güzel her şey bozuluyorrrrrrrr...........

mustafa batur

15 Mayıs 2019 Çarşamba 20:26

siz neler yaptınız söylesem kelimeler yetmez yetmez

çakma gandalf

15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:16

ilçe başkanı sözde yaptığın valilik arkası otoparkı ilistir gibi akıyor. bu işleri bırakda parasını alıpda düzgün yapmadığın işi hallet sen önce

Başkan

15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:22

Gürsan bey yerinde net açıklamalar yapmış..

Isp

15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:42

Yorumları siliyorsunuz hayırdır ???

Ispartalı çalışan

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:39

Gürsan başkan seni sevip sayarız lakin ıspartalı Şükrü başkandan çok şey bekliyor;vara yoğa eleştirmeyelim ayrıca ittifak tehdidi tutmaz çünkü sizde akp li leştiniz.

ocmt

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:36

soruların cevaplarını şükrü başkanın en güvendiği 2 isimden ahmet uysal ve murat tokgöz saat 5 de basın açıklaması ile cevaplayacaktır.

cevap

15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:35

Dilek Günaydının kuzeni YARIKTAŞ ın üç çocuğuda belediyede en iyi yerlerdeydi.

DEMEDİ DEME İBRAHİM

15 Mayıs 2019 Çarşamba 08:51

belediyenin içinde müdürlük yapıp belediyeye ugramayan ama maaş alan ve inşaat işiyle ugraşan müdürlerde var araştırın şükrü başkan

Mehmet

15 Mayıs 2019 Çarşamba 08:02

NE KADAR BASITSINIZ. BIRININ YAKINI SÜRÜLÜNCE AGZINI AÇAMAYANLAR EDEBIYAT YAPIYOR.SIZ KAC INSANI ESASLI TEMİZLİGE VERDINIZ.SIMDI MI GELDI.HADI BOS KONUSMAYIN EGOLU EGOLU.GUN OLUR DEVRAN DONER DEMISLER.LAF DEGIL ICRAAT DÖNEMİ ARTIK.

İttifak dogruların yanında

15 Mayıs 2019 Çarşamba 05:38

BENDE SANA SLRUYORUM. İTTİFAKIN HANGİ TARAFINDASINIZ. EGER MHP ADAYI OLMASAYDI OYUNU KİME VERİRDİN. ŞÜKRÜ BAŞDEGİRMENEMİ IMAMOGLUNAMI PARDON GÖKMENOGLUNAMI. ŞÖFÖRLERE BOY FARKINA GÖREMI MAAŞ VERIYORSUNUZ. ASCILARA 8.000 TL. MAAŞI VERERKEN NEYİ AMAÇLADINIZ. BELEDİYEDE MAAŞ TAHSİLLİYEMİ DAHA AZ VERİLİYOR. HİÇ ÇALIŞTIRMADIGINIZ FABRİKALARINIZDA İŞCILERE MAAŞI NEREDEN ÖDEDİNİZ. ALLAH AŞKINA BAŞKAN. SENİN İTTİFAKIN BUMU. İNANMIYORUM HAMILE BİR KADINI PARK BAHÇEDE ÇAPA. ZATEN HAMİLE OLDUMU DOGUM İZNİ.

soru 2

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:31

emrah ateşgül telefonla kac personelin yerini degiştirdi

soru 1

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:25

KAÇ BELEDİYE PERSONELİNİ SÜRDÜNÜZ ? SÜRÜLEN PERSONEL MAHKEME KARARI İLE DÖNDÜMÜ *

şirket

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:17

sizlerde şirket cok işe alın arkadaşlar madur olmasın

başkan

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:16

atanmış başkan aga baban sölüyor sen konuşuyorsun

müdür

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:14

başkan itifaktan kac adet müdürünüz var

MEMUR

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:13

YZG 10 YILLIK BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE KAC TANE KENDİ YANDAŞLARIDAN BAŞKASINA GÖREV VERDİ .AKP CALIŞTI YANDAŞLAR YATTI .CALIŞMAK ZOR GELDİ BEYLERE İŞİNİZE GELİYORSA BİZDE BÖYLE ÇALIŞIN

Mustafa T.

14 Mayıs 2019 Salı 22:58

O ismi geçen milletin maaşı ile uğraşan ismi geçen kişilerin bu ay ne kadar mesai yazdığını biliyormuş sayın belediye başkanı bir baksın adaletten sözde bahsetmeyin milletin mesailerini şu mübarek günde kestiniz mademki verilmeyecek işçinin yarısına verip yarısına vetimemezlik olmaz sendika başkanının diye boy boy foto paylaşanlar bu işçi sizede hesabını sorar yalakalık yapmak kolay geliyor size

Adalet

14 Mayıs 2019 Salı 22:29

Karnı burnunda hamile kimmiş lütfen açıklayında bizde açıklayalım ne olduğunu.. Yeri değiştirilenlerden hiç biriside diyemezki ben can yakmadım ispiyonculuk yapmadım, partizanlık yapmadım fazla maaş almadım m yan gelip yatmadım çalıştığım birime şu faydam oldu hersey cuk yerine oturdu diye düşünüyorum.

Doğruya Doğru

14 Mayıs 2019 Salı 22:06

İşçilerin 2600 ve 6500 maaş alanları inceleyin çalıştığı birim mesai vb hakları ki bunlar sayın Başkanın yanında olanlar da aynı hatta fazlası olurki haklarıdır mesai merfumu yok.Ha sadece Ismek ve El Oymacılığı atölyeleri kapatılmalıdır boş ve israftır kabul Gökçay kiraya verilmeli fiyat kontrolü belediye yapsın güzel olur ayrıca Istem işçileri hizmet satınalması ile belediye asfalt fenişkeri parkbshçelerde çalıştırılmalı ancak belediye kilit ve andezit ihtiyacı oldukça fazladır ş

Muraddd

14 Mayıs 2019 Salı 20:31

Murat Tokgöz kim yaaa? Daha dün mesaiye saat 10.00 da geldi. Seçimden önce bir ay rapor aldı Sertur daki arabası ile servisçilik yaptı. Rapor gerçekmiydi ŞÜKRÜ başkanım onu da bir araştırsın lütfen

Hesap işleri

14 Mayıs 2019 Salı 19:22

Murat tokgöz 10 yıldır kendi işini yapıyor ayazma kır bahçesi servis belediye ne kadar faydası olmuştur yazıktır şükrü başkanı zora düşürüldü Allah biliyor allahın adaleti vardır

VATANDAŞ

14 Mayıs 2019 Salı 19:15

SU KANAL MÜDÜRÜ NE ZAMAN DEGİŞCEK DAHA İYİSİ LAYIK

ıspartalı

14 Mayıs 2019 Salı 18:52

başkanım temizlik işleri müdürünü de bir değiştirsen tam olacak

Has Ispartalı

14 Mayıs 2019 Salı 18:14

Şükrü başkan geçen günlerde belediye meclisinde sebebini tek tek açıkladı.salonu terketmek yerine sizde belgelerle konuşup haklılığınızı ortaya cikarsaydiniz.sonradan çıkıp konuşmanın izahi olamaz bu anca boş konuşma olur herzamanki gibi.siz meclis dışında konusarak haksız oldugunuzu kabul ediyosunuz ve geçti artık hicbisey yapmadan yatarak para kazanmak millet 10 12 saat çalışıp para kazaniyosa alnının teriyle sizlerde çalışın kazanın boşuna aglamayin.

Çöpçü

14 Mayıs 2019 Salı 17:53

Temizlik işleri müdürünü de al da şu çöpçüler in cileside bitsin başkanım adam tam bir hıyanet..

Savlu

14 Mayıs 2019 Salı 17:26

Siz yapınca belediyecilik ak parti yapınca zulüm hade hurdan herkes ekibini kuracak mızıkçılık yok herkes ekibi ile çalışacak yok hamileymiş yok kalifiyeliymis boş laf etmeyin beğenmeyene kapı orda şükrü başkan işini yapıyor sende sav da tavuklarıni güd

Sss

14 Mayıs 2019 Salı 16:07

1. Soruya ben cevap vereyim. İşçinin kadro yeri ve ünvanı olmaz. İşçi işçidir ve her yerde görevlendirilebilir. Sizin işçiler memurlardan iyi görevlerde yer alıp bi anda gerçek görevlerine getirildikleri için göz yaşlarına boğuldunuz. Ama merak etmeyin. Ülkücüler görev adamı ya hani! Her yerde çalışırlar zorluk çekmeden. Ne de olsa kamu görevini yerine getirecekler.

aaa

14 Mayıs 2019 Salı 15:33

senin olan nellerde len hacı

Dikkat

14 Mayıs 2019 Salı 15:29

Şükrü Başkanım haketmeden yüksek maaş alanların içinde Park Bahçelerdeki Recep Otoparktaki Ahmet ve eli boş gönlü hoş Okan da var mı?Zira bu adamlar kesin incelenip ortaya çıksın.

abvoçmt

14 Mayıs 2019 Salı 15:18

murat tokgöz gibi bir adamın dediklerine inanırsan ve görev değişikliği yaparsan sevdiklerini de iyi yerlerde görürsün ....

ali

14 Mayıs 2019 Salı 14:27

ısparta ak parti teşkilatı Erdoğan a **** muhalefet ediyor. REİSİM YALNIZ DEĞİLSİNNN

ağlama küçüğüm

14 Mayıs 2019 Salı 14:19

biri uyandırsın artık şu mehapelileri. seçimi kaybettiniz gari arkadaş. daha neye karışmaya çalışıyonuz siz? sizden mi talimat alacak belediye resisi? gidin kumda oynayın. daha bi tane milletvekiliniz bile yok şehirde, bir de gelmiş ahkâm kesmezler mi millete.. hey yavrum hey. çok ağlarsınız siz daha..

Mustafa Taşkesen

14 Mayıs 2019 Salı 13:50

6- işçinin yapmış olduğu mesainin verilip verilmeyeceğini bir meclis üyesinin elindemi mesaileri çalıştıran daire müdürü ve ilgili yeykililer onaylar bunu önce bilmesi gerekir işçinin yarısına ver yarısına verme bu nasıl bir anlayıştır

star

14 Mayıs 2019 Salı 13:42

akp tarafından adam yerine konmadığınızı yeni mi öğrendiniz.adamlar size karşı her şeyi yapıyorlar.sizin dediğiniz birlikteliğimizi bozmak istiyorlar.kafalarını kuma gömenler için yapılanlar az bile.

osmanlı

14 Mayıs 2019 Salı 13:40

Siz başa geldiğinizde personeli 10 sene boyunca ordan oraya sürerken hiçbir suçu günahı olmayan personellere zulüm ederken kimsenin sesi çıkmıyordu bugün kendininize olunca hepiniz ayaklandınız hem her gelen başkanın kendi ekibiyle çalışması bir kuraldır siz Hasan Balamanın ekibiyle personeliyle çalıştınızmı?Seçim öncesi Ak parti milletvekillerine ve Şükrü başkana yapılan hakaretlerde sesiniz neden çıkmadı o zaman ittifak yokmuydu? Ki buna karşılık Şükrü başkan bi kere ağzını açıp bir şey demedi

öz ıspartalı

14 Mayıs 2019 Salı 13:36

SAYIN MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİM SÜRECİNDE ÖZELKALEM MÜDÜRÜ ALİ BEY BAŞKAN YARDIMCISI İRFAN BEY MEMURİYETİN RUHUNA UYGUN DAVRANIŞLARDA BULUNDULARMI ISPARTA SPORUN AMİGOLARI İLE BİRLİKTE HAVALARA ZIPLAYARAK HADİ BİRDAHA ŞARKISI SÖYLERLERKEN NEDEN UYARMADINIZ HELALAL OLSUN ŞÜKRÜ BAŞKANA BEN OLSAM ONLARI HERGÜN BELEDİYE ÖNÜNE ÇAĞIRIP HADİ BİRDAHA DİYE ŞARKI SÖYLETİRİM

Ispartalıyım

14 Mayıs 2019 Salı 13:22

Siz YZG zamanında yaptıklarınızı görmemezden gelip kendinizi ak kaşık mı sanıyorsunuz sizin zamanınızda bunlar yapılmadı mı siz önce kendinizi bir sorgulayın ikide bir hesap sorma açıklamaları ittifak yaptınızda sizin verdiğiniz desteklemi seçildi işinize bakın ne yaşattınızsa onu yaşıyorsunuz sizi muhattap almasına dua edin

RIZA yönetm

14 Mayıs 2019 Salı 12:52

utanmadan soru soruyorsun hükümetin arkasındaki oto park yıkılıyor onun hesabını ver.

Çöpçü

14 Mayıs 2019 Salı 12:44

Başkanım ne cumhuru ne itifakı biz saten şükrü başkana belediye yi yönetirmeyecekkerini biliyorduk söylüyorduk ama üçtane ayaşa tefeciye bırakacağını düşünmemiştik ama Allah büyük bu mubarek günlerde dualarımızın kabul olması dileğiyle

Esnaf

14 Mayıs 2019 Salı 12:42

İttifak da neymiş ;lütfen tehdit eder gibi açıklama yapmıyalım,ısparta akbelediyeciği tercih etti . Nokta

efsane

14 Mayıs 2019 Salı 12:28

sen neymişsin sayın başkanımmaşallah buzmana kadar bu konulara hiç girilmiyordu şaşırttınız ak parti kandından gelen haberleri okumadınız galiba 10 yıldır sürgün ettiğiniz adamlar ittifaktan hiç yararlanmamiş bide onlara cevap verseniz

Devir bitti kardeş

14 Mayıs 2019 Salı 12:27

İşinize geldi mi hemen ağlayın len :) madrm cumhur ittifakı, aday çıkartmasaydınız. Veya Gökmen’e oy verseydiniz. Ülkücü dediğin her yerde çalışmaz mı, hizmet etmez mi? Ne şimdi bu ağlamak? İşinize gelmedi mi hemen ittifak. Şükrü Başkan, MHP il teşkilatından izin mi alacak her şey için? Sizlere hatırlatalım, seçimi kaybettiniz, rüyadan uyanın.. YZG devri bitti artık, kabullenin bunu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR