08 Mayıs 2024 Çarşamba

BABA VE OĞUL KAZADA CAN VERDİ

BABA VE OĞUL KAZADA CAN VERDİ

Isparta

ISPARTA'nın Keçiborlu ilçesinde minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada, Mehmet Pekçevik ile oğlu İbrahim Pekçevik yaşamını yitirdi.

 Kaza, saat 14.00 sıralarında Keçiborlu- Uluborlu karayolunda meydana geldi. Mehmet Pekçevik'in kullandığı otomobille karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği ve plakası açıklanmayan minibüs çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Pekçevik ile aynı araçtaki oğlu İbrahim Pekçevik ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Pekçevik ile sağlık görevlilerinin olay yerinde kalp masajı yaptığı İbrahim Pekçevik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba- oğlun cansız bedeni, cenaze nakil aracına konularak otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Kazada yaşamını yitiren İbrahim Pekçevik'in Uluborlu'da berber olduğu ve geçen dönem Güreşyeri Mahallesi'nin muhtarı olarak da görev yaptığı belirtildi. Baba- oğlun hastaneden köye döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fidancı

12 Aralık 2019 Perşembe 09:22

Öncelikle Allah rahmet eylesin ailesi ve akrabalarına Allah sabır versin. Lâkin Uluborlu'nun köy değil ilçe olduğunu hatırlatırım haber yaparken dikkatli olmanızı rica ediyorum

Hâfız

11 Aralık 2019 Çarşamba 19:34

.إنا لله و إنا إليه راجعون (Şüphesiz Allah'a aitiz, O'ndan geldik ve O'na döneceğiz.)Allah, vefat edenlere rahmet eylesin, ilesine ve tanıdıklarına sabır ve metanet versin. (Isparta'dan dönerken kaza mahallini, araçları ve sağlık görevlilerinin çalışmalarını-çabalarını gördük.) Allah, hepimizi her türlü kaza ve afetlerden, ani ölümden muhafaza eylesin. Âmin.

uluborlulu

11 Aralık 2019 Çarşamba 17:33

allah rahmet eylesin ayrıca admin uluborlu köy deyil ilçe dikkatini çekerim

Ahmet

11 Aralık 2019 Çarşamba 16:34

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR