29 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’da eczacılar yemekte buluştu

Isparta’da eczacılar yemekte buluştu

Isparta

Isparta Eczacılar Odası tarafından 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla Isparta’da görev yapan eczacılar düzenlenen yemekte bir araya geldi.

14 Mayıs Eczacılık Bayramı dolayısıyla Barida Hotel’de yemek düzenledi. Yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Hasan Yıldız, eczacılar ve davetliler katıldı.

Isparta Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Hasan Yıldız, bu özel günlerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Yıldız, “Son yıllarda ülkemizde meydana gelen felaketlerde biz eczacılar olarak hep ön safhada olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Son beş yılda yaşadığımız felaketler bir kere daha gösterdi ki Eczacılar, toplumun vazgeçilmez bir parçasıdır. Bizler sizlerin sadece bir ilaç alışverişinden öte bazen sağlık yoldaşı bazen de sağlık rehberleriyiz. Bilmenizi isteriz ki; sağlık üzerinden kurduğumuz bu ilişki sizlere ve ülkemize sunduğumuz sağlık hizmetinin önemli bir parçasıdır” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Eczacı Ali Orkun Ercengiz ise Eczacı Bayramında hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Başkan Hasan Yıldız ve yönetimine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından meslekte 25. Yılını dolduran eczacılara plaketleri verildi.

İşte 25 yılını dolduran isimler:

ECZ. ÖMER TOLA

ECZ. ŞENİZ ÇETİNKAYA

ECZ. YALÇIN KABAŞ

ECZ. RAHİME RANA AKDURUL ŞAHİN

ECZ. HAKAN YARAR

ECZ. ÇİĞDEM CEMİLE AKBULUT

ECZ. ÖZGÜ TOLA

ECZ. BETİL TAHİR TOLA

Bu arada Isparta Eczacılar Odasında uzun yıllardır görev yapan İbrahim Gürcan Çiftçi’ye de emekli olmasından dolayı plaket verildi.

Yemek canlı müziğinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR