29 Mayıs 2024 Çarşamba

Bu kavşağa bir önlem alınmalı

Bu kavşağa bir önlem alınmalı

Isparta

Biz, Yeni Sanayi Sitesi esnafları olarak, sanayi sitemizin bulunduğu kavşakta yaşanan trafik kazalarıyla ilgili endişelerimizi paylaşmak ve çözüm talebimizi iletmek istiyoruz.

Söz konusu kavşakta neredeyse her gün yaşanan trafik kazaları, esnaflarımızı ve çevredeki vatandaşları tedirgin etmektedir. 

Yaşanan kazalar, sık sık maddi hasarların mal kayıplarına da neden olmaktadır.

Bu durumun önlenmesi ve güvenli bir ortamın sağlanması amacıyla, söz konusu kavşağa bir yol seti gibi önlemlerin alınmasını talep ediyoruz. 

Bu önlemlerle birlikte sürücülerin hızlarını kontrol etmeleri ve kavşağı daha güvenli bir şekilde geçmeleri sağlanabilir.

Yaşanan trafik kazalarının sona ermesi ve esnaflarımızın güvenliğinin sağlanması için talebimizin dikkate alınmasını ve gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını arz ederiz.

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça Yeni Sanayi sitesi. 4. blok 3240 sokak No 21 önü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerimoğlu

15 Mayıs 2024 Çarşamba 14:58

Kazayı sürücü yapar kavşaklar değil dikkatli kullansınlar.

Düzensiz Şehir

14 Mayıs 2024 Salı 22:35

Sanayii yi kaldırın şehrin göbeğinden olsun bitsin. Millet evine işine hastaneye çarşıya giderken sanayiinin içinden geçmek zorunda kalıyor.

asdfghjklşi

14 Mayıs 2024 Salı 18:24

Ben insan olduğum için aklımla hareket ediyorum maalesef sığ.r olmadığımdan ahıra girmiyorum..

Hatalı sürücü

14 Mayıs 2024 Salı 17:16

Yavaş yavaş ahıra bile yavaş girilir adı üstünde kavşak her kavşakta çıkar karşına yavşak o yüzden yavaş gideceksiniz

asdfghjklşi

14 Mayıs 2024 Salı 16:57

Şurada kaza yapan ya da ucundan dönenlerin ekserisi yollarda gereksiz yavaş gidip (acemilik, telefon, yanındakiyle konuşma, aval aval bakma, ortalığa park etme, babasının tarlası zannetme, nezaketten yoksun bir s.ğır olma) trafiği tıkayanlardır..

asdfghjklşi

14 Mayıs 2024 Salı 16:54

Buradaki trafik ulemalarına göre kazaların sebebi hız zaten, şu video bari bir şey anlatsın size.. Merak etmeyin iki duran araç birbiriyle çarpışamıyor haliyle kaza olması için araçlardan en az birinin bir hız içerisinde olması gerekiyor, sorun nerede duracağını yavaşlayacağını öngörmemek..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR