Başkan Kodal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yalvaç’ta önemli bir çevre sorununu daha çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yalvaç Deri İmalatçıları Yapı Kooperatifi üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıların ardından, ilçede faaliyet gösteren deri imalatçılarının uzun süredir beklediği kimyasal arıtma sorununun yapılan istişareler ve atılan adımlarla çözüldüğünü ifade etti.

ISUBÜ Ailesi Bayramlaşma Programında Buluştu
ISUBÜ Ailesi Bayramlaşma Programında Buluştu
İçeriği Görüntüle

Alınan kararın hem çevrenin korunmasına katkı sağlayacağını hem de üreticilerin önündeki önemli bir engelin ortadan kalkacağını vurgulayan Kodal, “İlçemize ve tüm deri imalatçısı esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yalvaç’ta üretim yapan esnafın yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Kodal, ilçenin sorunlarını kararlılıkla çözmeyi sürdüreceklerini belirterek, hizmet çalışmalarına ilk günkü heyecan ve azimle devam edeceklerini dile getirdi.

ders çalışma ve yazı görseli olabilir

teknik çizim ve yazı görseli olabilir

Muhabir: Haber Merkezi