Isparta Valisi Abdullah Erin, Yalvaç ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Program kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan Vali Erin, muhtarların halkın en yakın temsilcileri olduğunu vurgulayarak, “Köy ve mahallelerimizin ortak taleplerini muhtarlarımız aracılığıyla bize ulaştırıyorlar; biz de bu talepleri titizlikle değerlendirip ilgili kurumlarımızla birlikte çözüm üretiyoruz” dedi. Erin, vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırmak için muhtarlarla istişare içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaret kapsamında Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez’i de makamında ziyaret eden Vali Erin, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Vali Abdullah Erin, 1999 yılında şehit olan Denizaltı Er Zekeriya Bakırlı’nın ailesini ziyaret ederek, şehidin annesi Şerife Bakırlı ile bir araya geldi. Erin, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.
Daha sonra Hisarardı, Yağcılar ve Eğirler köylerini ziyaret eden Vali Erin, köy muhtarları ve vatandaşlarla görüştü. Hisarardı Köyü Muhtarı Hasan Aydın, Yağcılar Köyü Muhtarı Sıtkı Aydoğdu ve Eğirler Köyü Muhtarı Ömer Ali Yılmaz’dan köylerin durumu hakkında bilgi alan Erin, vatandaşların taleplerini dinleyip çözüm önerilerini değerlendirdi.
Vali Erin ayrıca Yağcılar köyünde yaşayan 94 yaşındaki Kore Gazisi Mustafa Erturan’ı da evinde ziyaret etti. Gazi Erturan’ın sağlıklı halini görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Erin, “Ülkemiz adına uzak diyarlarda gösterdiği kahramanlık bizler için büyük bir gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.



























