Eğirdir Belediyesi ekipleri tarafından sınav süresince okul önlerinde bekleyen öğrenci velilerine sıcak çay ikramında bulunuldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren gerçekleştirilen ikram, veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, öğrencilerin geleceği açısından büyük önem taşıyan LGS sürecinde ailelerin heyecanını paylaştıklarını belirterek, “Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emek veren ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Eğirdir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Sınav boyunca velilere moral vermek amacıyla gerçekleştirilen çay ikramı, hem dayanışma hem de paylaşma kültürünün güzel bir örneği olurken, vatandaşlar da gösterilen ilgiden dolayı Eğirdir Belediyesine teşekkür etti.













