23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Okçuluk Turnuvası, Isparta’da renkli görüntülere sahne oldu.
Minik sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, çocuklar yaylarını gererek hedefi vurmak için büyük bir azimle yarıştı. Tribünlerde yer alan veliler ise heyecana ortak olarak sporculara destek verdi.
Dostluk, arkadaşlık ve paylaşımın ön planda olduğu turnuvada, ortaya çıkan görüntüler izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Müsabakalar sonunda tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür edilirken, başarılarının devam etmesi temennisinde bulunuldu.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonun, çocukların sporla buluşması açısından önemli bir etkinlik olduğu ifade edildi.






