Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, merkezde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okulun eğitim ortamlarını ve fiziki altyapısını yerinde inceledi.

TRT Spikeri Hünkar Mutlu Isparta'da öğrencilerle buluştu
TRT Spikeri Hünkar Mutlu Isparta'da öğrencilerle buluştu
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında okulun pansiyon binası, spor salonu, yemekhane ve ek eğitim blokları detaylı şekilde gezildi. Okulun güçlendirme ve bakım süreçlerine dair teknik bilgiler alınarak mevcut durum değerlendirildi.

Sınıfları ziyaret eden İl Müdürü Ocak, öğrencilerle sohbet etti, dersliklerdeki eğitim atmosferini yerinde gözlemledi. Öğrenci merkezli eğitim anlayışının önemine vurgu yapan Ocak, kaliteli eğitimin sadece müfredatla değil, ortamla da doğrudan ilişkili olduğunu belirtti.

Öğretmenlerle İstişare Yapıldı

Ziyaretin sonunda öğretmenler odasında bir toplantı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, öğretmenlerle birebir görüşerek, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Ocak, “Eğitimde başarı, sahadaki öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla mümkündür,” dedi.

Ziyaret sonunda okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür eden Ocak, eğitimin her kademesinde sahada olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

2 kişi ve yazı görseli olabilir

5 kişi, haber odası, hastane ve şunu diyen bir yazı 'NE MUTLU NEMUTLUTÜ TÜ 米 C EYENE &' görseli olabilir

4 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

6 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

7 kişi ve ambulans görseli olabilir

2 kişi ve voleybol oynayan insanlar görseli olabilir

5 kişi görseli olabilir

7 kişi ve yazı görseli olabilir

Muhabir: Haber Merkezi