İl Başkanı Metin Göl’ün tensipleriyle gerçekleştirilen yeni görevlendirmelerle, şehrin gençlik hareketine yön verecek iki kritik makama tecrübeli isimler atandı.
​Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre, Milli Gençlik Derneği Isparta İl Başkanlığı bünyesinde yapılan yeni atamalar şu şekilde duyuruldu:

​İl Teşkilat Başkanlığı’na Mehmet Şengül Getirildi: Milli Görüş davasının emektar isimlerinden, saha dinamiklerine ve teşkilat yapısına olan hakimiyetiyle tanınan Mehmet Şengül, teşkilat içi koordinasyonu üst seviyeye taşımak amacıyla İl Teşkilat Başkanı olarak görevlendirildi.

Müftü Biçer'den anlamlı ziyaret
Müftü Biçer'den anlamlı ziyaret
İçeriği Görüntüle

​İl Üniversiteler Komisyon Başkanlığı’na Seyfettin Delsoz Atandı: Sivil toplum kuruluşlarında (STK) 8 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan, Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanlığı dönemindeki dev birikimi ve üniversitelerdeki büyük saha tecrübesiyle öne çıkan Seyfettin Delsoz, akademi dünyası ve üniversite gençliğine liderlik etmek üzere göreve getirildi.
​Başkan Metin Göl: "Tecrübe ve Enerjiyi Isparta Gençliği İçin Buluşturuyoruz"

​Atama kararlarının ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Metin Göl, yapılan hamlelerin Isparta’daki gençlik çalışmalarına yeni bir ivme kazandıracağını belirtti. Başkan Göl, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha güçlü adımlarla ulaşmak adına kadromuzu sahasında uzman isimlerle tahkim ediyoruz. Mehmet Şengül ve Seyfettin Delsoz başkanlarımızın tecrübeleriyle Isparta genelinde ve üniversitelerimizde çok daha dinamik bir dönem başlayacaktır. İl Başkanlığımızın tensipleriyle göreve başlayan kıymetli başkanlarımıza muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

​Haber ajansları ve şehir kamuoyu tarafından yakından takip edilen bu atamaların ardından, yeni yönetim kadrosunun vakit kaybetmeden stratejik planlama ve saha projeleri için çalışmalara başladığı bildirildi.

Whatsapp Image 2026 07 07 At 16.35.34Whatsapp Image 2026 07 07 At 16.35.33

Muhabir: Haber Merkezi