– Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kent genelindeki park, bahçe ve mesire alanlarında kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. 25 Eylül 2025 tarihinde saat 21.15 ile 00.00 arasında yapılan uygulamada, özellikle akşam saatlerinde yoğun kullanılan alanlar polis ekiplerince kontrol altına alındı.

Hedef 350 Kilogram Gül Yağı Üretimi
Hedef 350 Kilogram Gül Yağı Üretimi
İçeriği Görüntüle

Denetimler kapsamında Toptancılar Parkı, Henden Parkı, Kırkent Parkı, Ayazmana ve Gökçay Mesireliği, Yenişehir Çünür Parkı, Davraz Mahallesi Parkı, Büyük Park, Çayboyu ve Türkoloji Parkı gibi halkın sıkça tercih ettiği bölgelerde kontroller sağlandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın güvenliği için benzer uygulamaların kent genelinde aralıksız devam edeceğini belirterek, “Güvenli sokaklar, huzurlu şehir için denetimlerimiz sürecektir” mesajını paylaştı.

Resim

Resim

Muhabir: Zehra AKOL