Özyılmaz Giyim’den Babalar Günü’ne Özel “4 Al 3 Öde” Kampanyası
Özyılmaz Giyim’den Babalar Günü’ne Özel “4 Al 3 Öde” Kampanyası
İçeriği Görüntüle

Yalvaç Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kene ve haşerelerle mücadele kapsamında 17 Haziran Çarşamba günü ilaçlama çalışması yapılacak. Belediye ekiplerince yürütülecek çalışmalar kapsamında Masir Parkı ile Kent Ormanı'nda ilaçlama gerçekleştirilecek.

Bir gün sürecek çalışma boyunca söz konusu alanların vatandaşların kullanımına kapalı olacağı bildirildi. Yetkililer, ilaçlamanın insan ve çevre sağlığı gözetilerek kontrollü şekilde yapılacağını belirtti.

Vatandaşların tedbir amacıyla çalışma süresince parklara girmemeleri ve ilaçlama yapılan alanlardaki bitkilere temas etmemeleri istendi.

Yalvaç Belediyesi, halk sağlığını korumaya yönelik ilaçlama çalışmalarının belirli aralıklarla sürdürüleceğini kaydetti.

Muhabir: Haber Merkezi