Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte ISUBÜ’lü olmanın gururunu yaşayan gençler büyük bir heyecanla kampüsü doldurdu. Öğrencilerin yeni döneme adaptasyonunu hızlandırmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen “Üniversitene Hoş Geldin” Etkinliği gerçekleştirildi.
Program, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Rektör yardımcıları, dekanlar, Müdürler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı Üniversitene Hoş Geldin Partisi Orman Fakültesi bahçesinde yapıldı. Çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve geleneksel oyunlar ile hoş vakit geçiren öğrencilere, çeşitli yöresel ikramlarda bulunuldu. Yarışmalarda ve oyunlarda hediyeler kazanan gençler, böyle güzel bir etkinlik planlandığı için Üniversite yönetimine ve emeği geçe herkese teşekkür ettiler.
Gün boyu devam eden etkinlik kapsamında DJ performansı ile eğlenen gençler, saat 19.00’da sahne alan “Pranga” konseri ile coşkulu anlar yaşadılar.

Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Mezun Buluşması Gerçekleşti
Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Mezun Buluşması Gerçekleşti
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Haber Merkezi