Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 600 sporcunun katıldığı organizasyonda Isparta’yı temsil eden öğrenciler, Türkiye şampiyonluğunu kente taşıdı.

Şampiyonada mücadele eden Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Sude Aycan ile 11. sınıf öğrencisi Özge Akkulak, gösterdikleri üstün performansla Türkiye birincisi olarak hem okullarını hem de Isparta’yı gururlandırdı.

Isparta’da trafik ihlali korku dolu anlar yaşattı
Isparta’da trafik ihlali korku dolu anlar yaşattı
İçeriği Görüntüle

Farklı kategorilerde büyük çekişmeye sahne olan organizasyonda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Şampiyona sonunda derece elde eden sporculara kupa ve madalyaları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu tarafından takdim edildi.

Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Müdürü Cevdet Şenol ise öğrencilerin elde ettiği başarının hem okul hem de Isparta adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Türkiye birinciliği elde eden öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Okulumuzdan daha nice şampiyonlar çıkarmayı temenni ediyoruz” dedi

E6Ece897 D9Be 41B1 B773 943Beede3E1BD1Ad6869 51A4 4D2B Aa82 E60C81Ebe43195205C20 Ac93 482C 9B45 Ae12F432E005

Muhabir: Haber Merkezi