Gazi Kemal Mahallesi 1311 Sokak No:19 adresinde 1990 yılından bu yana hizmet veren aşevinde, kayıtlı yaklaşık 1000 ihtiyaç sahibine haftanın 6 günü 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapıldığı belirtildi. Yemeklerin, servis aracı ve ekipler aracılığıyla mahallelerdeki dağıtım noktalarında vatandaşlara ulaştırıldığı, yaşlı ve engelli ihtiyaç sahiplerinin yemeklerinin ise adreslerine teslim edildiği kaydedildi.

ITSO BAŞKAN ADAYI ÜNAL TURGUT’TAN SAKARYA KERESTE’YE ZİYARET
ITSO BAŞKAN ADAYI ÜNAL TURGUT’TAN SAKARYA KERESTE’YE ZİYARET
İçeriği Görüntüle

Valilikten yapılan açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı süresince vatandaşlardan bağış yoluyla kurban eti kabul edileceği bildirildi. Toplanan etlerin, aşevinde hazırlanan yemeklerde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanılacağı ifade edildi.

Kesilmiş kurban eti bağışında bulunmak isteyen vatandaşların bağışlarını, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününden 3’üncü gününe kadar 08.30-17.30 saatleri arasında aşevi binasına teslim edebileceği belirtildi.

Muhabir: Haber Merkezi