Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 11-12 Haziran tarihlerinde kentin farklı noktalarında asayiş ve güvenlik uygulamaları düzenlendi. Denetimler, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kavşağı, Koçtepe-Ünikent Kavşağı, Sav Kavşağı, Bozanönü Caddesi ile Gölcük Yolu-1001 Evleri Kavşağı'nda gerçekleştirildi.
Ekipler tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi, kamu düzeninin devamlılığının temin edilmesi ile aranan şahıslar ve suç unsurlarının tespitine yönelik araç ve şahıslar üzerinde kontroller yapıldı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, kentte huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla denetimlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.






