Eğitim

Isparta’da 310 Kişiye Narkotik Eğitimi

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde düzenledikleri seminerlerle üniversite öğrencileri, sağlık çalışanları ve muhtarlara narkotik farkındalık eğitimi verdi.

Abone Ol

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 21-22-23 Ekim 2025 tarihlerinde yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında, toplam 310 kişiye “Narkorehber” ve “Narkogençlik” eğitimleri verildi.

Eğitim programları;

Gelendost ISUBÜ Konferans Salonu’nda 115 üniversite öğrencisine,

Sütçüler ISUBÜ Konferans Salonu’nda 130 üniversite öğrencisine,

Isparta Şehir Hastanesi Konferans Salonu’nda 35 sağlık çalışanına,

Yalvaç Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda 30 mahalle ve köy muhtarına yönelik olarak gerçekleştirildi.

Eğitimlerde, uyuşturucu madde kullanımının zararları, bağımlılıkla mücadele yöntemleri ve toplumun bu konuda üstlenebileceği roller hakkında bilgiler paylaşıldı.

Emniyet yetkilileri, öğrencilere ve vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin kesintisiz şekilde devam edeceğini vurguladı.