Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timlerince, 22-23 Ağustos 2025 tarihlerinde kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suç unsurları ele geçirildi.

Davraz Mahallesi’nde gerçekleştirilen kontroller sırasında bir şahsın usulsüz şekilde taşıdığı 1 adet airsoft tabanca ele geçirildi. Çünür Mahallesi’nde ise 1 şahıstan 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet şarjör bulundu.

Bağlar Mahallesi’nde yapılan uygulamada ise 2 şahıstan; 30 içimlik sentetik kannabinoid ile 1 aparat içerisinde kullanıma hazır halde metamfetamin maddesi ele geçirildi.

CHP’de Birlik Mesajı: İmzalar Teslim Edildi
CHP’de Birlik Mesajı: İmzalar Teslim Edildi
İçeriği Görüntüle

Ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, şüpheliler hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Resim

Muhabir: Gamze Han