03 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ÜNVERDİ NET KONUŞTU

Uluborlu'da yeni Belediye Başkanlığı binasının yapılmasının ardından eski bina hızla tadilattan geçirilerek okul yapılacak.

Isparta

Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, eski belediye binasının güçlendirme ve okula dönüşüm projesinin hızla devam ettiğini söyledi. Ünverdi; "Tabeladaki belediye binası güçlendirme yazısı, tereddüt oluşturmuş görünüyor, kimse merak etmesin okul oluyor. Yeni eğitim yılında çok farklı olacak" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

uluborlulu

22 Nisan 2014 Salı 16:57

sayın başkan secim bitti yeni döneminizde başarılarınızın devamını diloruz . Ancak zamanın da bu beledıye binasını okul olarak gormek istemeyen insanlara da şaşmıyor degılım :) memlekete ogrencı gelecek nufus artacak esnaf kazanacak uluborlulu kardeslerımız kazanacak ama su ulluborluyu cok sevıyorum dıyıpte uluborluya bır sey olmasın dıyen arkadaslar var ya onlarada acıyorum ..... bu insanların tek yaptıkları kendi menfaatleri oldu memleket için olmadı uluborlu bunları biliyor ve görüyor ve yaptıgınız hizmetler ve gelecek hizmetler için tekrar ünverdi dedi . basarılarınızın devamı dilegiyle ...

karadayı

22 Nisan 2014 Salı 13:36

Bravo tertip tarihe geçeceksin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR