19 Nisan 2024 Cuma

Teknik Direktör Yılmaz'dan önemli açıklamalar

Teknik Direktör Yılmaz'dan önemli açıklamalar

Spor

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, önemli olanın kazara kazanılan galibiyet değil kaliteli oyunla kazanılan galibiyet olduğunu belirterek; “Takımımız yavaş yavaş oturmaya başladı. Nazillispor maçıyla yakaladığımızı çıkışı devam ettireceğiz. Zira, bizim hedefimiz grupta küme düşme potası olan kırmızı alandın çıkmak değil, Play – Off’a kalmaktır” dedi.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 14. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve Yeşil – Pembeli ekibin 4 – 0 kazandığı Nazillispor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda büyük moral kaynağı oldu.

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN HAFTALIK BASIN TOPLANTISI

Geldiği günden bu yana gerek yaptığı açıklamalar gerekse uygulamalar ile dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günü basın toplantısı düzenleme uygulamasını bugün de gerçekleştirdi. Teknik Patron Yılmaz, Futbolculardan Erdem Seçgin ve Bahadır Yıldırım’ın da katıldığı söz konusu toplantıda hem Nazilli Belediyespor maçını değerlendirdi hem de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı.

YILMAZ; “ÖNEMLİ OLAN KAZARA GALİBİYET ALMAK DEĞİL, KALİTELİ OYUN OYNAYARAK KAZANMAKTIR”

Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz; “Bilindiği gibi, son zamanlarda Ziraat Türkiye Kupası da dahil yoğun bir maç programı içinde yer aldık. Dolayısıyla, Perşembe günü Kupada Tuzlaspor ile deplasmanda ardından Pazar günü sahamızda Nazilli maçlarını oynadık. Her zaman söylüyoruz kazara bir galibiyet almaktansa güzel oyunlu bir galibiyet almak bizler için çok önemli. Bu söylediğimiz şey Nazilli maçında sahaya yansıdı.

“NAZİLLİSPOR MAÇININ İLK YARISINDA TAKIMIM 210 PAS YAPTI”

Geçtiğimiz maçlar ile son karşılaşmamızdaki istatistikleri karşılaştırdığımızda takımımızda ve futbolcularımızda ciddi bir oranda ilerleme görüyoruz. Geçtiğimiz maçlarda ortalama takımın 90 dakika da yaptığı pas sayısı 200 iken son oynanan Nazillispor maçının sadece ilk 45 dakikasında 210 pas trafiğimiz bulunuyor. Dolayısıyla taraftarımız mutlu, bizler mutluyuz, futbolcularımız mutlu.

“SAKAT SAYIMIZ 8’E YÜKSELDİ”

Tabiki futbolcularımızın bu istek ve arzuları maçlarda sakatlıkları da beraberinde getiriyor. Takımdaki güncel sakat oyuncu sayımız 8’e ulaştı. Bu sakatlığı bulunan oyuncular ise devamlı 11 oynaması gereken kadroyu dolduran oyuncular. Fiziksel problemlerimiz devreye kadar böyle devam edecek şeklinde öngörüyoruz. Nazillispor maçında takım kaptanımız Musa Nizam ilk yarıdan sonra oyuna devam edemedi, Muhammed Aran’da sakat olunca kulübede hiçbir stoper mevkii oyuncusu kalmadı, orta saha oyuncumuz Fatih Cerlek’i o bölgede oynatmak zorunda kaldık kendisi de başarılı işler çıkardı maç boyunca fakat Fatih’i de kaybettik 2 hafta sahalardan uzak kalacak maalesef ki bu tür durumlarda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

“BİR AN ÖNCE GALİBİYET SERİSİNİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Artık bizim için Nazillispor maçı geride kaldı. Şimdi bu hafta s onu oynayacağımız zorlu Bursaspor maçına odaklandık. Zira, bir an önce galibiyet serilerine başlayarak üst sıraları yakalamak istiyoruz.

“TAKIM SEVİNMEYİ UNUTMUŞ”

Bilindiği gibi, Nazillispor maçını farklı kazandık. Ama orada ben çok ilginç bir şey gördüm. Her attığımız golde futbolcularımız ne yapacağını bilmez hale gelmiş. Adeta takım, galibiyeti ve gol sevincini o kadar unutmuş ki gol atıldığında herkes farklı taraflara dağılarak sevindi. Son maçımızla birlikte taraftarlarımızla birlikte bizler de büyük moral bulduk önümüzde zorlu Bursa maçımız var bu maç ile birlikte galibiyet alarak üst sıralara tırmanmak birinci hedefimiz olacaktır” dedi.

GEÇGİN; “HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OYNUYORUZ”

Basın Toplantısına katılan ve Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Futbolcu Erdem Seçgin de konuşmasında; “Bilindiği gibi, Hocamız Somaspor maçı öncesi takımımıza geldi. Dolayısıyla Somaspor maçından itibaren takımda ciddi bir düzelme ve oyun kalitesi ortaya çıktı. Her ne kadar Somaspor maçını kaybetmiş olsak da o maçta iyi bir futbol ortaya koyduk. Artık futbolcular olarak oynadığımız oyundan keyif alıyoruz. Soma maçında mağlup olduk fakat soyunma odasına gittiğimizde takım arkadaşlarımızla biz oynuyoruz bunun devamını getirelim dedik ardından Tuzlaspor maçında da 90 dakikayı 1-1’lik skorla bitirdik. Kendi hatamızdan dolayı uzatmalarda geriye düştük ama yine de oynanan oyun bizler için tatmin ediciydi. Kısa süre içerisinde fazla maça çıktık çok fazla çalışma fırsatımız olmadı. Ama biz buradan taraftara şunun sözünü veriyoruz ki Ispartaspor her geçen gün daha iyi olacak” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sen kimsin?

16 Kasım 2022 Çarşamba 23:05

Fakulte medikalmidir baska birsey midir naptigi belirsiz adamlarin oyuncagi yaptiniz takimi, pandemide okkayi goturen mercedesin birini alip otekini satan represantlik mi yoksa uckagitcilik mi yaptigi belli olmayan adamin ne isi var orda?

hedefe bak

16 Kasım 2022 Çarşamba 10:52

böyle bir hedef olabilir mi ya? hedef play offa kalmak diyor. puan durumunda play offa kalmak ile şampiyon olmak arasında sadece 2 puan var :)

Bayram ALHAN

15 Kasım 2022 Salı 21:32

Nazilli karşısındaki oyunu her maç tekrarlayın pilayofa kalmamız süpriz olmaz.Bursaspor maçında başarılar diliyorum.Inşallah attığınız her şut gol olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR