19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Özmen vatandaşlarla iç içe

Başkan Özmen vatandaşlarla iç içe

Isparta

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri her hafta Cuma günleri kurulan ilçe pazarını ziyaret etti.

Vatandaşlarla ve pazar esnafı ile sohbet eden Başkan Özmen: “Dün olduğu gibi bugün de gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Hem pazarcılarımızla hem de ilçe merkezi ve köylerimizden gelen hemşehrilerimizi ziyaret ediyor, gönülleri kazanmaya devam ediyoruz.” dedi.

​Vatandaşlar ise Başkan Özmen'in hem seçim öncesi hem de seçim sonrası bu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını her zaman halkın içinde bir Belediye Başkanı olacağından şüphe duymadıklarını ve güler yüzü için teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zabıta düzeni sağlasın

06 Mayıs 2024 Pazartesi 23:09

şapka zabıta üniformasının bir parçasıdır açık alanda şapka giyilir ama zabıta amiri dahil önceden kirli sakalla dolaşır üniforma bile giymezlerdi şimdi devletin üniformasını giyiyorlar yakında şapkayıda giyerler eski alışkanlıkları yıkmak zaman alır ama birde şu güçlü ticaret başta olmak üzere diğer hırdavatçılarında kaldırımları ve yolu malzeme koyarak işgal etmeleri önlenirse makbule geçecektir.adam içerden çok dışarıya mal koyuyor zabıta niye ikaz etmez ceza kesmezki.öyleyse zabıta niye var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR