23 Mayıs 2024 Perşembe

Gülhane Heykeli Kaymakkapı Meydanında hayat buldu

Gülhane Heykeli Kaymakkapı Meydanında hayat buldu

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan ve Isparta'nın simgesi haline gelen gül çiçeği Kaymakkapı meydanında ölümsüzleştirildi.

Kaymakkapı Meydanına yapılan Gülhane Heykeli  gül çiçeğinin gülyağına dönüşümünü temsil ediyor. Meydanda bulunan Gül heykellerinin yanı sıra Gülhane Heykeli'nin Isparta'ya gelen misafirler tarafından ilgi odağı olacağı ve şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayağı bekleniyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gülhane Heykelini tanıttı. Başkan Başdeğirmen konuyla alakalı olarak; '' Güller diyarı Isparta’mızın hemşehrilerimize ve misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimi sembolize eden Gülhane Heykeli Kaymakkapı Meydanımızda hayat buldu. Sayın Valimiz Aydın Baruş ve değerli protokol üyelerimizin katılımıyla, gül çiçeğinin gülyağına dönüşümünü temsil eden heykeli misafirlerimizin beğenisine sunduk. Bu anlamlı eser, misafirlerimizin çektiği fotoğraflarla şehrimizin güzelliklerini dünyaya taşıyacak. Isparta’mızın benzersiz mirasını ve kültürünü yansıtan bu figür şehrimizin tanıtımına önemli bir katkı sunacak. Siz de bu anıları paylaşarak Isparta’nın güzelliklerini keşfetmeye davetlisiniz.'' Sözlerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta Gül sevdalısı

11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:21

Müftüzade Gülcü Efendi'nin torunu neden dedenizin ismi ile gül markası oluşturmuyorsunuz? Torunları olarak dedenizin bu hakkına en çok siz layıksınız ve hakkınız var. Sizden hariç herkes bu işin kaymağını yiyor. Gül mamülleri imalatçısı olsam sizinle çalışmak isterdim. Hem kendim kazanırdım hem sizler kazanırdınız. Valilik ve belediyeden işinizin görülmemesi enteresan. Sorması ayıp olmazsa ne için gittiniz vali beye ve belediyeye Uğur beye? Şükrü başkanım sizi kırmaz onunla görüşmeyi denedinizmi

Müftüzade gülcü ismail efendi torunu

11 Mayıs 2024 Cumartesi 17:04

Sayın VALİ bey makamınızda sizleri ziyaret ettiğimde halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Sayın Başkanım yardımcınız Uğur beyi makamında ziyaret ettim halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Rahmetli dedem bu şehirde 30 bin insanın rızkını kazanmasına sebeb olmuştur ben çok basit bişey istedim ama ümidimi kırdınız son bir çare olarak Sayın Başkanım Şükrü Başkandır başkada söyleyeceğim kalmamıştır

Vatandaş

11 Mayıs 2024 Cumartesi 12:39

Oraya bilgilendirme içerikli bir levha konulsun., bilmeyenler için

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR