24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta 32 Spor'a transfer edilen futbolcular

Isparta 32 Spor'a transfer edilen futbolcular

Spor

2. Ligde mücadele edece olan Isparta 32 Spor, transferlere tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oluşan yönetimin ardından kadro oluşturma çalışmaları hız kazandı. Birbirinde yetenekli futbolcular Isparta 32 Spor renklerine bağlandı.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile anlaşılmasının ardından transfer furyası süper lig futbolcusu Musa Nizam ile başladı. Yıldız futbolcu Isparta’ya gelerek imzayı attı.  Fethiyespor’da forma giyen Soner Birinci ile Pendikspor’da forma giyen Ömer Çiçek ile anlaşma yapıldı.

Bir diğer transfer Mustafa Pınar oldu. Süper Lig'de Osmanlıspor'da forma giyen ve Çarşambaspor ve Diyarbakırspor'da oynayan Mustafa Pınar, transfer edildi. Isparta 32 Spor, forvet transferini de yaptı. Fethiyespor'da şampiyonluk yaşayan Serhan Yılmaz yeni sezonda Isparta 32 Spor için gol arayacak.

Isparta 32 Spor stoper Muhammet Aran ile anlaştı. Bodrumspor’da çifte şampiyonluk yaşayan stoper Muhammet Aran yeni sezonda Isparta 32 Spor’da forma giyecek. Dış transferde Etimesgut Belediyespor’dan sağ bek Ömer Kandemir ile anlaşan Isparta 32 Spor, son olarak Beşiktaş altyapısından yetişen en son Esenler Erokspor'da 10 numaralı formayı giyen başarılı futbolcu Hüseyin Afkan'la anlaştı. Sol bek transferi Adıyaman Futbol Kulubü'nden Osman Torun ile gerçekleşti. Adıyaman Futbol Kulübü'nden gerçekleşen bir diğer transfer ise orta saha oyuncusu Oğuzhan Öztürk oldu.

Ispartaspor Sivas Belediyespor'dan Abdullah Topkara'yı da renklerine bağladı.

Ispartaspor'da yönetim iç transferde ise 9 futbolcuyla devam kararı aldı. Kadro bugün itibariyle 21 oyuncuyla tamamlandı. Edinilen bilgilere göre 5-6 takviye daha düşünüldüğü, transfer çalışmalarının devam ettiği ve takımın önümüzdeki günlerde kampa gireceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mühendis (eski futbol kulübü yöneticisi)

30 Temmuz 2022 Cumartesi 21:29

Uzun soluklu bir maraton.Şehir ve Yönetim birlikte olursa başarı gelir,Şampiyon olunur.Allah yollarını açık etsin.

Tribünde sipsiyi ağlatan dayı

30 Temmuz 2022 Cumartesi 15:12

Bir tane forvet bir tane 6 numara bir tanede kaleci alirsak bu takim Allahın izniyle şampiyon olur başarılar Ispartasporumuza

Vatandas riza

30 Temmuz 2022 Cumartesi 14:16

Muhammet Demirci yi alııın, Isparta yetenekli topcu gorsun

Ali

30 Temmuz 2022 Cumartesi 10:58

Off Melek Mosso bitti şimdi Isparta spor

ISPARTA

30 Temmuz 2022 Cumartesi 09:10

ISPARTA SPORDAN BAŞKA HABER YOKMU

Gazeteci Arif

30 Temmuz 2022 Cumartesi 05:38

Bu kadro şampiyon eder.

Atakb

30 Temmuz 2022 Cumartesi 00:43

Küme düşer.

Transfer

30 Temmuz 2022 Cumartesi 00:32

Musa Nizam inşallah kalitesini gösterir çok karakterli birisi bölgemizin insanı başarılar Musa kardeşim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR