15 Mayıs 2024 Çarşamba

Mahallesinin çehresini değiştirdi

Başarılı Muhtar Şakir Taşçeken, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Destekleriyle Dere Mahallesi'nin Çehresini Değiştirdi

Isparta

Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sağladığı desteklerle mahallenin çehresi büyük bir değişim ve gelişim sürecine girdi. 
Başarılı işbirliği sayesinde, Dere Mahallesi yaşanabilir bir çevre haline geldi.

Muhtar Şakir Taşçeken'in aktif ve etkili yönetimiyle, Dere Mahallesi'nde altyapı çalışmaları, park düzenlemeleri, yol bakımı ve temizlik gibi birçok projeye imza atıldı. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in destekleriyle, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda birçok hizmet sunuldu.

Dere Mahallesi'nde yapılan çalışmalar sayesinde, mahalle sakinleri daha güvenli ve yaşanabilir bir çevrede hayatlarını sürdürmeye başladılar. 

Yenilenen parklar, düzenlenen sokaklar ve temizlenen caddeler, mahalle halkının gündelik yaşamını olumlu yönde etkiledi.

Muhtar Şakir Taşçeken ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in işbirliği, mahalle sakinlerinin beklentilerini karşılayarak, mahallede birlik ve dayanışma duygularının güçlenmesine de katkı sağladı.

Dere Mahallesi'nin başarılı dönüşümü, Muhtar Şakir Taşçeken ve Başkan Şükrü Başdeğirmen'in ortak vizyonu ve kararlılığıyla gerçekleşti. Bu başarı öyküsü, diğer mahalleler için de ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hızırbeyli

02 Mayıs 2024 Perşembe 12:03

hızırbey de çok farklı değil. yoldan arabayla iki kere geç üçüncüde sanayıdesin.

206. cadde sakini

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:18

darısı muzaffer Türkeş 206. caddeye toz topraktan okuldaki çocuklar ve yan taraftarı mahalle sakinleri perişan

Dereli yorumcu

02 Mayıs 2024 Perşembe 09:43

Başdeğirmen varken başkasını istemem dereli yorumcu

Dereli

01 Mayıs 2024 Çarşamba 21:28

Şakir bey vizyonu geniş bir muhtar. Onu Belediyede görmek isteriz.

Vatandaş

01 Mayıs 2024 Çarşamba 19:41

belediyenin yaptıklarını muhtarların sahiplenmesi çok doğru bir davranış değil diye düşünüyorum.

ışıkkentli

01 Mayıs 2024 Çarşamba 18:42

5 senedir ışıkkent mahallesinde ikamet ediyorum pideci muhtar bedava pide ısmarlayıp oy topluyo diğer seçime kadar yatıyo gerçi bu oy veren ışıkkent halkına müstehak ne bi kapalı pazar yeri Eczanesi sağlık ocağı hiçbişey yok mahrumiyet bölgesi gibi hak ediyo bedava pideye oy verenler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR