27 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartaspor için bayrak kampanyası başlatıldı

Ispartaspor için bayrak kampanyası başlatıldı

Spor

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da yönetim, takıma kaynak arayışlarını sürdürüyor. Hatırlanacağı üzere pembe-yeşillilerin yeni sezon göğüs sponsoru Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) ve Mr. Baygün firması sahibi Mücahit Baygün oldu.   Bilet sponsorluk anlaşmasında ise ASKON Teşkilat Başkanı Isparta Final Eğitim Kurumları adına Kurucu Temsilcisi Selim Öncel ile sözleşme imzalanmıştı.  

Enjoy İçecekler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Elbiz’de takıma 100 bin TL katkı verirken diğer iş adamları da takıma katkı vermeye başladı. Isparta Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yavuz ise bayrak kampanyasına destek olmuştu.

Bu tür desteklerin yanı sıra geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kenti yeşil-pembeyle donatalım.  
Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, bayrak kampanyasının başlatıldığını belirterek,  tüm kenti desteğe davet etti.

YÜREKTEN DESTEK OL!

Bu arada “Birlikte daha güçlüyüz” sloganıyla başlatılan bağış kampanyası için de kulüp resmi hesabından paylaşım yapıldı.

AKBANK BAĞIŞ HESABI

HESAP ADI: ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

IBAN: TR 35 0004 6001 05 88 8000 2853 57

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

17 Ağustos 2023 Perşembe 11:43

taşıma su ile olmaz bu işler. arkadaş başkan olup gövde gösterisi yapmakla olmaz bu işler. koyarsın ortaya 3-5 milyon tl olur biter. eğer cebinde paran yoksa girme bu işlere. bayrak satmakla forma satmakla olmaz. o para zaten havada sıfırlanır sayın başkan. yauv birileri bu adamları zorla başkanmı yapıyor bunu araştırmak lazım. bir hevesle başkan oluyorlar sonra bayrak satalım forma satalım bilet satalım. millette paramı var bayrak alsın forma alsın. dağıtın bedava görün sonucu.herkes başkan olu

Parami var millette

17 Ağustos 2023 Perşembe 00:45

Taşıma su ile değirmen dönmez her gelen bir para topluyor ne bu millet geçim sıkıntısı içinde sokağa atılacak parası olan yardım eder.Ha milletin cebinde parası olsa zaten yapardı yapacağını şartlar bu şekilde maalesef

Muhterem

16 Ağustos 2023 Çarşamba 20:22

Millet acından ölüyor bunlar yeşil pembe derdinde

DEMKOKRAT32

16 Ağustos 2023 Çarşamba 18:49

canımız feda **** bi r formaya 900 lir ıdteyen zıhnıyet dagıt bedava asalım madem

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR