27 Nisan 2024 Cumartesi

İki takımın oyuncularından anlamlı pankart

İki takımın oyuncularından anlamlı pankart

Spor

Isparta 32 Spor ile Amedspor, Diyarbakır'da karşı karşıya geliyor. İki takımın oyuncuları seremoniye İsrail tarafından Filistin'e gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle "Gazze'de Yapılan Zulmü Kınıyoruz'' yazılı pankartla sahaya çıktı. 

TFF 2. Lig'de Isparta32spor lider Amed Sportif'e konuk oluyor. Diyarbakır Stadyumu'nda karşılaşma başladı. Maç aynı zamanda TRT Kurdi kanalından canlı yayınlanıyor.

''GAZZE'YE YAPILAN ZULMU KINIYORUZ''

Isparta 32 Spor ile Amedspor oyuncuları seremoniye çıkarken İsrail tarafından Filistin'e gerçekleştirilen saldırıları kınadı. İki takımın oyuncuları birlikte "Gazze'de Yapılan Zulmü Kınıyoruz'' yazılı pankartla sahaya çıktı. 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

99numara

22 Ekim 2023 Pazar 21:21

Ulan ne fesatsınız o Hakan Karaca gibi hoca var mı adam ama spor maçında ne biçim top oynattı geri zekalı 99 numara penaltı yapmasa maç 1.01 bitti ceza sahasının önünde olmayan pozisyonda adama tekme atıyor adam ceza sahasına girmesin ya

Yılmaz

22 Ekim 2023 Pazar 20:02

Valla Amed'de bişey bu hakan hocanın 9 numara aşkı birde buna 10 numara eklendi hakan karaca bizim takımın teknik direktörü olamaz şişermeyin şu adamı oynatsana haşimi oynatsana Galatasaray dan gelen forveti oynatsana muhlisi hakan karacadan bizim takıma hoca olmaz olmaz şu kadroyla sabaha kadar oyna hiç bir takıma gol atamazsın derince maçı en büyük ispatı 9 10 7 çıkınca takım iyi oynuyor atağa çıkıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR