27 Nisan 2024 Cumartesi

Başdeğirmen'den Isparta 32 Spor açıklaması

Başdeğirmen'den Isparta 32 Spor açıklaması

Spor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’a destek verip, yanında olmamız gerekiyor diyerek, “Daha ilk maç, ilk maçta mağlup olduk. Olmadık laflar ve yorumlar yapılmaya başlandı. Ne kadar sabırsızız ne kadar aniden karar vericiyiz, infaz memuru gibi asıyoruz, kesiyoruz. Biraz sakin olmakta fayda var” dedi.

Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başdeğirmen, Tüm Isparta halkından destek istedi.

Geçen hafta ilk maçına çıkan ve mağlup olan Isparta 32 Spor için yapılan kötü yorumlara da değinen Başkan Başdeğirmen, olmadık laflar ve yorumlar yapılmaya başlandı dedi. Başdeğirmen; “Ne kadar sabırsızız” diyerek devam ettiği açıklamada; İnşallah Isparta 32 Sporumuz başarılı sonuçlarla ligi tamamlar. Ancak belki de hem taraftar olarak hem de takıma sahip olma anlamında biraz daha takımızın yanında olmak, onları motive edici yorumlar yapmak, konuşmalarımızda hemen ağır eleştirilerle onları zor duruma düşürmemek çok önemlidir. Daha ilk maç, ilk maçta mağlup olduk. Olmadık laflar ve yorumlar yapılmaya başlandı. Ne kadar sabırsızız ne kadar aniden karar vericiyiz, infaz memuru gibi asıyoruz, kesiyoruz. Biraz sakin olmakta fayda var. Bunlar yarıştır, maç demek yarışmak demektir. Yarışta kazanan da var kaybeden de var. Biz bir gün kaybedeceğiz, bir gün kazanacağız. Ama inşallah bunu daha ileri götürmek bizim onlara vereceğimiz destek ile alakalıdır. Hadi yenildi, hep beraber olmadık hakaretler, yendi, bu kez “alkış” olmaz. Futbol yense de yenilse de beraber olabileceğimiz bir spordur. O yüzden bütün arkadaşlarımızdan yensek de yenilsek de yanında olduğumu belirtmemiz lazım ki o motivasyonları bozulmasın” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÖRÜŞ

05 Eylül 2023 Salı 16:24

CAFELER CADDESŞ DESENİZ BERBAT ŞEHİRDE Kİ KALDIRIMLARI DESİNİZ ODA BERBAT... BAŞKANIM FUTBOLU BİR KENERA BIRAKIP ŞEHRİN GÖZE HİTAP ETMEYEN YERLERİNİ GÖZE HİTAP EDECEK ŞEKİLDE DÜZENLESENİZ MEMNUN OLURUZ :)

DEMKOKRAT32

05 Eylül 2023 Salı 12:48

yotumumu yazmayan kendıne gazetecı dıyen yureksız esnafa saydırdım dıyemı yazmadın hakkım haram olsun dana

ayaktaki yolcu

05 Eylül 2023 Salı 09:37

infaz memuru asmaz kesmez emirleri uygular..hoyytt

Futbol şehitin markasıdır aslında

05 Eylül 2023 Salı 00:01

Aslında futbol bir şehrin markasıdır.Stadyum da öyle.Her şehirde belediyeler ve sanayici firmalar destekler.Ama ısparta büyük bir köy.stadyumundan belli.Apart yapıp öğrenci kazıklamakla bir şehir gelişemez..

Suat Ertuğrul

04 Eylül 2023 Pazartesi 20:34

Delifişek ve Davut can beyefendilere katılıyorum. Yazdıklarının altına imzamı atıyorum ek olarak sabahlara kadar abart Egzozla gezip müzik çalanlar ve Düğün konvoy terörizmini bitirin. Futbol mu kaldı son problem şimdi?

umutsuz

04 Eylül 2023 Pazartesi 20:02

yolları bir düzeltin artık futbol a fln para harcamayı kesin. bütcesi iyi olan destekler sponsor olur sizin göreviniz bu değil. yol yapamayan belediyemi olur ya yeter artık.

delifişek32

04 Eylül 2023 Pazartesi 20:00

futbolu falan boşverin de 3 tane şey var.1- ısparta-antalya yolu yapılsın.2-sokaklara pazar kurulmasın, özellikle 105. caddeye pazar kurulduğundan beri her pazar günümüz zehir oluyor, sabahın köründe gürültünden uyanıyoruz, eve girip çıkmak zehir oluyor.3-sokak düğünü yapılmasın, gürültü kirliliğinin önüne geçilsin, bir sabah uyandığımızda yolun plastik sandalyelerle kapatıldığını görmeyelim.bana göre bu 3 madde çözülürse biraz olsun büyük şehir görünümüne doğru geçilebilir.

Davut Can İsmailoğlu

04 Eylül 2023 Pazartesi 17:50

Futbolla ne işin var başkan? Bu kulübün şehre katkısı ne? Hazır yiyici bunlar. Sanayi esnafından takım kurup bunlara verilen imkanlar verilseydi daha başarılı olurlardı.. Bunlara verilen paralara yazık. Lağvedin gitsin neyi savunuyorsun?

Ali bey

04 Eylül 2023 Pazartesi 16:51

Bütün belediye meclis üyeleri Isparta spora yardım etsin her yerde hava atmsını biliyorlar örnek bi davranış göstersinler bizde üzerimize düşeni fazlasıyla yapalım Başkanım bu bi çağrı dır özellikle Ak Parti meclis üyeleri fazla para versin çeşmenin başında onlar var

Ali

04 Eylül 2023 Pazartesi 16:32

hoca futboldan devam et bence kafeler caddesindeki ayak izlerini takip et heryer çocuk oyuncağına dönmüş yazık bu kadar bilgisiz tedbirsiz iş uapılmaz ki futboldan devam et hocam başganlık sana göre değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR