17 Mayıs 2024 Cuma

Faruk Daşdöner güven tazeledi

Faruk Daşdöner güven tazeledi

Isparta

Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Halk Otobüsleri Kooperatifi ile uyum içerisinde Isparta’ya hizmet ettiklerini söyledi.

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu yapıldı. 28. Olağan Genel Kurula Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Halk Otobüsü Kooperatifi üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “özellikle bize tahsis ettiği yer Türkiye’ye örnek” diye konuştu.

Seçimde kendisine verdiği destekten dolayı Halk Otobüsleri Kooperatifine teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, kooperatif ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek “bundan sonrada birlikteliğimiz devam edecek. Ben sizin her zaman yanınızdayım” mesajını verdi.

Kirazlıdere, Andık Deresi ve Gölcük Tabiat Parkı gibi Isparta’nın doğal güzelliklerine Halk Otobüsleri Kooperatifi aracılığı ile ulaşım başlattıklarına da dikkat çeken Başkan Başdeğirmen, “işbirliğinde bunu çözdük, vatandaşımızı mutlu ettik” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 6 yıldır görevini sürdüren ve tek liste halinde seçime giren Faruk Daşdöner yeniden seçilerek güven tazeledi.

  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR