29 Mart 2024 Cuma

Bizim Kızlardan ilk galibiyet

Bizim Kızlardan ilk galibiyet

Spor

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol liginde Isparta'yı temsil eden ISKUDER Tekespor sezonun ilk haftasında Muğla Karya Spor'la 6 Mart Spor Salonunda karşı karşıya geldi. ISKUDER Tekespor oynadığı ilk maçını 67  - 52 kazandı.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol liginde ilimizin temsil eden ISKUDER Tekespor sezonun ilk haftasında Muğla Karya Spor'la 6 Mart Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

ISKUDER Tekespor Kadın Basketbol Takımı, Muğla Karyaspor’la oynadığı maçı 67-52 kazandı. Kadınlar Bölgesel Liginde mücadele eden ISKUDER Tekespor Basketbol Takımı, Muğla Karyaspor’la oynadığı maçı 67-52 kazandı.

6 Mart Spor Salonunda oynanan maçı Sedef Yarıcı, Hakan Yiğit ve Gökhan Eğlenoğlu isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, her iki kulübün başkanları, Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer ve sporseverler izledi.

ISKUDER Tekespor Basketbol Takımı, ilk periyoda 16-14 üstün girerken, devreye 32-28 geride girdi. 3. Periyotta46-44 üstünlüğüyle yakalayan ISKUDER Tekespor, maçı da 67-52 kazanmasını bildi. ISKUDER Tekesporlular maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ayten

21 Kasım 2021 Pazar 13:55

Helal olsun hepinize

Mahir

21 Kasım 2021 Pazar 13:55

Futboldan başka sporların da yapılabileceğini ve bunun kızların önünü açarak gerçekleştirilebileceğini gösterdiğiniz için teşekkürler. Maçı da izleyen birisi olarak, daha yeni kurulmuş bir takımın yürekten mücadelesi gerçekten harika. Tebrikler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR