24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Başdeğirmen'den taraftara jest

Başkan Başdeğirmen'den taraftara jest

Spor

Ispartaspor’da yönetimin oluşmasında büyük katkıları olan ve sezon içerisinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek kulübe her anlamda sahip çıkan Belediye Başkanı Başdeğirmen bir jest daha yaparak taraftarları Bursa’ya götürecek.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Nazilisporu güzel bir oyunla farklı yenerek kötü gidişe dur diyen Ispartasporda yüzler gülüyor. Nazilispor maçını protokol tribününde izleyen ve her gol sonrası ayağa kalkarak takımı alkışlayan belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen maç sonrasında da taraftarlarla birlikte tezahürat yapmış ve galibiyeti kutlamıştı. Taraftarlar maç esnasında Başkan Başdeğirmen’den kendilerini Bursa’ya götürmelerini istemişti. Başkan Başdeğirmen taraftarların bu isteğine kayıtsız kalmadı ve hafta sonu Bursa deplasmanına 10 otobüs sözü verdi.

Pazar günü Bursa’da oynanacak mücadelede takımlarını yalnız bırakmayacak olan taraftarlar belediye başkanının tahsis ettiği otobüslerle Bursa’ya giderek takılarını destekleyecekler. Gülkent ve 32 Gençlik taraftarlar gurubu Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek Bursa’dan galibiyetle döneceklerine olan inançlarını ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dinamit

16 Kasım 2022 Çarşamba 22:44

Şükrü başkan seviliyor. Ispartaspor'un yükselişini durduramazsınız. Prangalar çözüldü Isparta'nın yeni lideri Şükrü Başdeğirmen... Has Dur, Ya Allah...

Taraftar

15 Kasım 2022 Salı 22:15

Ispartaspor buralara geldiyse sayın başkanımız sayesindedir her zaman takımın yanında hem maddi hem manevi

Isparta spor

15 Kasım 2022 Salı 21:05

Forma fiyatlarını %32 indirin takım ve taraftar arasında yeniden bağ oluşturalım

Halil

15 Kasım 2022 Salı 16:24

Şükrü efendi maç başladığında gel 3-0 dan sonra şoww gelme artizzz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR