20 Nisan 2024 Cumartesi

UÇMAN'DAN OKUTAN'A SERT AÇIKLAMA

UÇMAN'DAN OKUTAN'A SERT AÇIKLAMA

Siyaset

ISPARTA’DA MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan İş Adamı Hüseyin Uçman, partisinin milletvekili Nuri Okutan’a ateş püskürdü.

Uçman, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili konuşmasından dolayı MHP Milletvekili Nuri Okutan’a sert açıklamada bulundu. Uçman, sosyal paylaşım sitesi facebook ve twitter’dan yaptığı açıklamada: Haziran seçimlerinde kendi köyünden dahi yeteri kadar oy elde edememesine rağmen,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ismi üzerindeki ısrarıyla erken seçimlerde yeniden aday gösterilen ve bugün bu teveccühün sayesinde Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarından milletvekili seçilen Nuri Okutan, korsan kongre çalışmalarıyla başladığı ahde vefasızlığına,bugün referandumla alakalı olarak yaptığı açıklamalardan da anlaşılacağı üzere devam etmektedir. Şahsımın da milletvekili aday aday olduğu seçimlerde, bizzat çalışmalarına katılarak destek olduğum Okutan, bu hal ve tavırlarıyla tam bir nezaketsizlik örneğidir. Keza Nuri Okutan, açıklamalarında bahsetmiş olduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Partili Cumhurbaşkanı olduğundan bihaberdir. Her ne kadar Milliyetçi Ülkücü Camiada kendine yer edinmiş bir zat olsa da, Nuri Okutan Ülkücü olduğunu iddia etmesine rağmen Lider-Doktrin-Teşkilat ilkesini hiç duymamış gibi davranmaktadır. Nitekim bürokrasiden gelen zatı muhtereme hatırlatmak isterim ki, Nuri Okutan ve açıklamasında bizler olarak tarif ettiği muhalif oluşum, Milliyetçi Hareket Partisinin çok yakından tanıdığı bir karaktere sahiptir. Kendisi henüz Bursa’da bir üniversite öğrencisi ve teşkilatlardan uzak, sadece kendi istikbalini umursayan bir kimse iken Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı olarak görmek istemeyenler Özal’dan ve FETÖ Lideri Gülen’den aldıkları destekle, kongre çalışmalarına başlamışlar ve hüsrana uğramışlardır. Teşkilat hafızası gayet net olan Ülkücü Hareket, bizzat Nuri Okutan’ın da içerisinde yer aldığı bu muhalif maskeli beşliyi, yine hüsrana uğratacaktır.

Kendileri merak buyurmasınlar, Milliyetçi Hareket Partisinin referandum için aldığı evet kararının propagandasını her yerde yapacak ve ilan edecek dirayeti vardır. Ancak Nuri Okutan, kendi hemşerilerinden dahi oyalamamasına rağmen halen nasıl Isparta sınırlarından içeri girebilmektedir?Benim asıl merak ettiğim budur. Birlikte hareket ettiğini söylediği Ülkü Ocakları Eski Başkanları kimdir? Ben söyleyeyim, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i Büyük Birlik İhanetine satanlardır, önceki kongrede Koray Aydın’dan umduklarını bulamayınca Meral Akşener’in yanına kaçan ve yarın nerede olacakları bilinmeyen kongreden kongreye Ülkücülüklerini hatırlayan kimselerdir.

Teşkilatlar liderlerini tanımıyor yalanına sarılan Nuri Okutan, en son Kasım seçimlerinden bu yana kaç teşkilat ziyaretinde bulunmuştur ve bu kanıya nasıl varmıştır? Kendisine tek tavsiyem siyasetten elini ayağını çekmesi ve bürokratlıktan ayrılana dek sağından solundan geçmediği Ülkücü Hareket hakkında ahkam kesmeyi bırakmasıdır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli gerek 15 Temmuz sürecinde tavrıyla, gerek 15 Temmuz’a ülkemizi götüren yanlış uygulamaları ön görmesiyle millete ve devlete sahip çıkmıştır. Bugün Sayın Genel Başkanımızın devlet adamlığı ülkemizde yaşayan herkes tarafından bilinmektedir ve bunu tartışmak Nuri Okutan da dahil olmak üzere kimseye kalmamıştır. Hareketimizin Lideri DEVLETİ BAHÇELİ ’dir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ritem

07 Şubat 2017 Salı 20:50

ülkücü hareket akkoyun değildir uçman. elbette sorgulayacak.mesela ben 50 yıldır ilk kez mhp ye oy vermeyeceğim.herkesi kendin gibi kraldan fazla kralcı mı sandın.tebrik ediyorum sayın okutanı hadi o milletvekili de sen kimsin? zırt pırt demeç veriyorsun hoş o demeçleride kendin yazmıyorsun birilerine yazdırıyorsun da neyse.

Doğruyu zor zamanda söylemek

07 Şubat 2017 Salı 16:49

Sayın Okutan'ı tebrik ediyorum. Önemli olan zor zamanda doğruyu söylemektir.Şimdi Bahçeli'nin yanında olsaydı, işleri tıkır tıkır giderdi. Kendisinin arkasındayız. Ispartadaki birkaç kendini bilmez karşısında olsa ne yazar. Millet arkasında.

M.Koray BAŞYİĞİT

07 Şubat 2017 Salı 14:04

İktidarda ki siyasi irade akp nin dümen suyunda olmak MHP li geçinenlere yaraşmıyor. 1997 den beri MHP yi bu zihniyetteki kişiler geriletmiş olup sevmesem de, tasvip etmesem de Sayın OKUTAN ı kutlarım. Demokratik seçimden kaçanlara yazıklar olsun. MHP yi bölenler 1980 öncesinı yaşayanların vicdanlar da boğulacaktır.

ibrahim

07 Şubat 2017 Salı 10:43

Milliyetçilerle mhp liler birbirinden ayrıldı.mhp liler koltuk uğruna eski Açılımcıların safına geçti.Okutan vekilimi kararından dolayı tebrik ediyorum. MİLLİYETÇİ BİR İNSAN ANCAK MİLLİYETÇİ BİRİNE OY VERİR.

Adnan

07 Şubat 2017 Salı 10:35

Uçman sadece şu soruya cevap ver,Bahçeli neden kongre yaptırmıyor.Delegesine güvenmiyor mu?

Ülkücü gençlik saksı değildir.

07 Şubat 2017 Salı 09:13

Bahçeli ve ekibinin yeraldığı mhp ye oy verirsem taş olayım

Barış

07 Şubat 2017 Salı 08:25

Sayın Uçman İl Başkanlığı na ısınmaya çalışıyor gibi bir görüntü var İsa Başkan ayağını kaydıracaklar dikkat et deme.

Spartans

07 Şubat 2017 Salı 01:47

Bunların hepsini iş ADAMI hüseyin uçman mı söylemiş. Vay be

Hasan kaya

07 Şubat 2017 Salı 00:31

Anladı tabi erken seçim olacağını, milletvekilliği listesinde yer almak için şimdiden etrafa saldırıyor. Git ticaretini yap, senin neyine siyaset.

Nuri

07 Şubat 2017 Salı 00:18

Hüseyin Uçman Türklüğü ayak altına alan,İmralı görüşen,seyyar mahkeme kuran,andımızı kaldıran......Devlet Bahçeli yi evlilik nasip çocuk nasip işi sen bunu biliyorsun bu konuda aşağılayan bir zihniyetin peşindesin,sende inanmıyor sun dediklerine.

ıspartalı behram

07 Şubat 2017 Salı 12:14

hiç olmazsa sizler gibi chp nin.hdp nin,pkk nın peşinde değil.sayın bahçeli herzaman doğrunun yanında.sizler chp,hdp,pkk,fetö hep beraber hayırcı olun.size yakışır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR