02 Haziran 2024 Pazar

Gençlerimize güveniyoruz

Gençlerimize güveniyoruz

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ITSO Başkanı Metin Çelik, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde millet olarak başlattığımız kurtuluş mücadelesinin ve yaktığımız bağımsızlık meşalesinin yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 19 Mayıs, milletimizin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının; esarete, teslimiyete ve mandaya karşı bağımsızlık mücadelesini başlattığı gündür.” ifadesine yer verdi.

Başkan Çelik, gençlerin ülkenin geleceğine şekil verecek önemli bir unsuru olduğunu belirterek, "Bizler, gençlerimize güveniyoruz. Onların azimli, çalışkan ve vatansever kişilikleri, ülkemizin ilerlemesinde en büyük destekçimiz olacaktır." dedi.

Mesajında gençlere yönelik yapılan çalışmalara da değinen Başkan Çelik, "Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Eğitimden istihdama, girişimcilikten kariyer planlamasına kadar gençlerimize yönelik çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Metin Çelik, "Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, gençlerimize başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sezai

20 Mayıs 2024 Pazartesi 03:23

Savin şişko ayyaşıylamı gençlere destek oluyon metin başkan. Köyde bile selam vereni kalmadi ama her fotoğrafta yanında goruyoz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR