29 Mart 2024 Cuma

MUSTAFA BALBAY ISPARTA'YA GELDİ

MUSTAFA BALBAY ISPARTA'YA GELDİ

Siyaset

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Kitap Fuarı’na katılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay imza günü düzenledi. Balbay daha sonra CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin katımıyla düzenlenen mitinge katıldı.

CHP Milletvekili Mustafa Balbay bugün Isparta’ya geldi.Balbay, belediye tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 1.Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi. Balbay daha sonra CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından Valilik önünde düzenlenen mitinge katıldı. Partililerle buluşan Balbay mitinge katılanlarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Balbay daha sonra Isparta’dan ayrıldı.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Savlu gırpin

13 Mart 2017 Pazartesi 09:38

Nerede solak kafalı yazarlar varsa bu fuara toplamışsınız üç tane sağcı varsa onu tane solak var siz neyin fuarını yaptınız sayın Başkan böyle fuarlar çokta lazım değil boşuna mesarif etmeyin memlekete daha yararlı işler yapılabilir bunları beslediğiniz paralarla

murat

15 Mart 2017 Çarşamba 14:35

köy kahvesi mi burası düzgün konusun lütfen

Vatandaş Nuri

13 Mart 2017 Pazartesi 16:01

Zihniyete bak, yaptığı yoruma bak! Ülke bu rezil zihniyet yüzünden bu hallere düştü. Azıcık okusa, sorgulasa (hangi görüşten, fikirden olduğu hiç önemli değil) çok şey değişir. Ama işte böyleleriyle aynı havayı soluyoruz, aynı memlekette yaşıyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR