23 Mayıs 2024 Perşembe

BİGGWind başvuruları başladı

BİGGWind başvuruları başladı

Isparta

TÜBİTAK 1812 Girişimcilik Destek Programı (BİGG) 2024-2 yılı çağrısı kapsamında yeni dönem BİGGWind başvuruları başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi ile Erciyes Teknopark işbirliğiyle yürütülen BİGGWind Programı, girişimci adaylarına 900.000 TL sermaye desteği sağlıyor.

Akıllı ulaşım, akıllı üretim sistemleri, enerji ve temiz teknolojiler, iletişim ve sayısal dönüşüm, sağlık ve iyi yaşam, sürdürülebilir tarım ve beslenme gibi tematik alanlarda  teknoloji odaklı fikri olan girişimci adayları, kendi şirketlerini kurmak ve Ar-Ge, inovasyon içeren iş fikirlerini hayata geçirmek geliştirmek için başvuruda bulunabilecek.

BİGGWind Programı çerçevesinde, teknoloji tabanlı girişimcilik eğitimleri, iş planı oluşturma ve proje yazma eğitimleri ile mentorlük desteği ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca girişimciler işbirliği ağlarına, potansiyel müşterilere ve finansman kaynaklarına daha yakından erişebilecek. Ayrıca programa kabul edilen girişimciler SDÜ ön kuluçka merkezi, SDÜ Prototip Atölyesi ve SDÜ Metaverse Stüdyosu’ndan yararlanabilmekle birlikte şirketleştikleri takdirde Göller Bölgesi Teknokent Kuluçka Merkezi’nde ücretsiz yer alacaktır.

Başvurular, 13 Haziran 2024 tarihine kadar https://biggwind.com/ adresi üzerinden yapılabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR