24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ DURMUYOR

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ DURMUYOR

Siyaset


AK Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında bugün METAMAR ve Pasific Home Mobilya Fabrikalarını ziyaret etti.Yatırımcılar ve işçilerle sohbet eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, "evet"i anlattı.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali yavuz

29 Mart 2017 Çarşamba 14:36

Geçen yıl taşören işcilere MEmur olacaksınız diyenler bu sene işten atıyorlar tabi tabi bekleyin evet hı hı hı evet

Emekci

29 Mart 2017 Çarşamba 13:27

Emekçiler yıllardır süren sendikal hakları için mücadele ediyor ama bırakın bunu normal ücretlerini bile üç ay gecikmeli alıyor anayasa değişikliğine böyle maduriyetlerin giderilmesi ve tekrar oluşmaması için maddeler eklenseydide evet %100 olurdu.

vatandaş

29 Mart 2017 Çarşamba 11:20

milletvekilimiz yurtdışında okuyup mezun olan TC vatandaşlarına YÖK denklik vermemekte inat ediyor işsizlik deniyor yazık bu gençlerimize ilgilenirseniz seviniriz

Sulo

29 Mart 2017 Çarşamba 08:22

Metemarda işçilerin maaşları ya eksik yada 2-3 ay ertelemeli ödeniyor.Gidin metemarda çalışan garibanlara şu soruyu sorun;maaşınızı tam ve zamanında alabiliyormusunuz?!

Reklam sitesimı haber sitesimi burası söyleyin ona

28 Mart 2017 Salı 23:03

Hastaneye katkısınin büyük olduguyla ilgili haber vardı yorum atmıştım. Katkısı nedir tam anlamıyla açıklayın cebinden paramı verdi sırtında taşmı taşıdı diye bilmek istiyoruz halk olarak. Bomba32 yayınlamaya çekinmiş galiba. Bide sayın bilgicin katkısı büyükse bu istifa eden sekreterler değişen yönetim kadrosundan haberi mi yok yoksa. Yada varda ilgilenmiyormu neticede katkı büyük eminim biliyordur yada biliyordarda ses mi cikarmiyor.olayın doğrusu neyse tam anlamıyla açıklama bekliyoruz.

Gabıkların Musdan

28 Mart 2017 Salı 19:07

Aşağıdaki haberide açıklasada memlekette neler oluyor?bizim oy verdiğimiz vekiller bizim haklarımızı mallarımızı nasıl koruyorhttp://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/707391/Isparta_Sehir_Hastanesi_nin_kirasi.html

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR