01 Mayıs 2024 Çarşamba

GÖNÜLLERİN BAŞKANI!

Madeni İş Esnaf Odası Başkanı İsmail Uygun tekrar adaylığını açıkladı.

Isparta

 

Madineİş Esnaf Odası Başkanı İsmail Uygun, yoğun istek üzerine tekrar başkanlığa adaylığını açıkladı. Uzun yıllar başkanlık görevini yapan Uygun, her kesim tarafından sevilen bir başkan olarak görevini sürdürdü. Şaibesiz bir başkanlık dönemi geçiren Başkan Uygun, her zaman esnafın yanında olarak bütün sorunların çözümü için çaba sarf etti. Esnaf ile bir aile gibiyiz diyen Başkan Uygun, yeniden başkanlık adayı oldu.

 

Başkan Uygun açıklamasında ise; “Bizler Madeni İş Esnaf Odası olarak 1086 kişilik bir aileyiz Hepimiz birbirimizi tanıyor ve biliyoruz. Çünkü biz Isparta’yız, Ispartalıyız. Bizler bu yılda talip olduğumuz göreve aday olduğumuzda herhangi bir yerden icazet almadık. Herhangi bir oluşum içinde bulunmadık. Hiçbir menfaat gözetmeden esnafımıza gönülden destek ve hizmet sağladık. Bütün idari kurullarımızın üyeleri şimdiye kadar sizlere en iyi hizmeti sağlayabilmek adına birbirleri arasında yapıcı bir rekabet halinde idi ve bu görev tekrar bize tevdi edildiğinde bu rekabet aynen devam edecektir. Çünkü bu rekabetin asıl amacı belirttiğim gibi sizlere en iyi hizmeti verebilmektir.

Bunlardan dolayı, şahsım ve ekibime, Madeni İş Esnaf Odamızın değerli üyelerinden tekrar aday olmam konusunda destek ve talep gelmesinin beni son derece mutlu ettiğini belirtmek isterim. Geçmiş görevlerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla odamıza kazandırdığımız oda binasındaki hukuki, idari ve teknik faaliyetlerimizle, tekrar bize görev verildiğinde tüm üyelerimizin bütün sorunları ile önceden olduğu gibi yeni görev dönemimizde de yakından ilgileneceğimizi sizlerin huzurunda belirtmek isterim.

26.01.2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz odamızın olağan genel kurulundaki hedefimiz, mesleğin ve meslektaşlarımızın haklarını korumak, iyileştirmek, kendine yeterli, güvenli ve sürdürülebilir istihdamın unsurlarını savunmak, meslektaşlarımızda aradığımız gücü kazanarak bunu üretime dönüştürmek, ilimizi geliştirmek, odamızın kazandığı güven ve saygınlığını devam ettirmek ve daha da artırmaktır.

İş güvenliği yasası ile beraber genişleyecek olan hizmet sahasında faaliyetlerimiz her zaman üyelerimizin faydası doğrultusunda gerçekleşmiş, zanaatkarlarımızın karşılaştığı hukuki, idari ve mesleki her türlü sorunların çözümünde odamız her zaman destek sağlamış ve sağlamaya devam edecektir. Bu sorunlar, bizzat şahsım tarafından çözüme ulaşabilmesi için kamu veya özel sektör nezdinde bizzat takip edilmiş ve edilmeye devam edilecektir.

Üyelerimizin haklarını korumada hizmet vermek, meslektaşlarımızın kazancını arttıracak tedbirleri ve projeleri hayata geçirmek, inovasyon gücünü ortaya çıkaracak her türlü faaliyeti gerçekleştirmek hedefimiz olacaktır.

Bu vesile ile Pazar günü yapılacak olan odamız genel kurulunun tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, Oda Başkanı olarak şahsım ve tüm ekibime verdiğiniz desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR