29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA İÇİN ÖNEMLİ BİR YER GECE GÜNDÜZ DURMADAN

ISPARTA İÇİN ÖNEMLİ BİR YER GECE GÜNDÜZ DURMADAN

Siyaset

Yıllardır yapımı beklenen Eğirdir-Isparta yolu üzerindeki migros kavşağı inşaatını yerinde inceleyen Ak Parti Isparta milletvekili Sait yüce inşaatta sona yaklaşıldığını söyledi.

Yakında İnşaatı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilecek olan Migros kavşağının Isparta trafiği için önemli bir rahatlık sağlayacağını belirten milletvekili yüce çalışmaları yerinde incelerken Çalışanları ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kunta Kinte

19 Ağustos 2017 Cumartesi 03:42

Gönülden Ak Partili, Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan cıyım; Bu arkadaşı tanımıyorum..!!!

Bitmeyen yol isparta konya

19 Ağustos 2017 Cumartesi 00:47

Bir de arabasina binip isparta konya arasinda yolculuk etseler yillardir devam ediyor memleketin her tarafi bitiyor isparta konya arasi bitmiyor

ali krnaz

18 Ağustos 2017 Cuma 19:09

ya allah aşkına bu adam kim ne iş yapar ısparta içinde veya bir düğünde veya bir etkinlikte gören varmı gelmiş yolun inşaatını kontrol ediyor yazıklar olsun buna verilen oylar birde parayla kendine haber yaptırıyor biz ıspartalı olarak bu kafayla gidersek daha çok böyle ıspartayı bilmeyen adamları dayatırlar millet vekili diye millet vekili dediğin sadi bey gibi olur

ali kurnaz

18 Ağustos 2017 Cuma 19:02

vatandaş

İlker İbrahim KÖSE

18 Ağustos 2017 Cuma 15:33

Sayın Vekilim KOLÇELİK KAVŞAĞI na ne zaman olacak. Meddem hastanesi itso ve üniversite mesai saatleri dagilisindaki izdiham oluyor. Sanayi modern evler Anadolu mahallesi nden meddem hastanesine geçmek için emniyet müdürlüğünun önünden dollasip gelmek bi saçmalık oluyor. Yarın birde otogar bittiğinde oranın halini düşünmek bile istemiyorum. Bir an önce KOLÇELİK KAVŞAĞI na çözüm bulunmasını siz devlet büyüklerinden Rica ederiz.

Hoca

18 Ağustos 2017 Cuma 15:10

Barla milletvekilimiz Isparta trafiğine de el atmış, ne güzel. Keşke bu ucube alt geçit yerine antalya yolundan petek sanayi tarafına üst yol yapılıp alta papatya kavşak yapılsaydı, ya da daha kapsamlı bir kavşak düzenlemesi ile petek sanayinin girişi de kurtarılabilseydi, illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor bazı problemlerin çözülmesi için.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR