19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA JANADARMAYA ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILAR Kİ ...

ISPARTA'DA JANADARMAYA ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILAR Kİ ...

Siyaset

Isparta’da Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ Teşkilatı ve Gelincik köyü halkı ile birlikte İhbarla  mahalleye gelen jandarma ekiplerine muhteşem bir karşılama yapıp, moral ve destek verdiler. Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına en anlamlı özel destek ve moral ise, Isparta'nın Gelincik Köyü Ak Gençlerinden geldi.

İHBARLA YOLA ÇIKTILAR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTILAR

Ak Parti Gençlik Kolları ve Gelincik köy halkı tarından jandarma ekiplerine sürpriz karşılama hazırlandı.  İlk önce kaza oldu daha sonra kazanın ardından kavga çıktı ihbarını veren Gençler ve köy halkı tarafından Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahalle girişinde gençler tarafından meşaleler, dev Türk Bayrakları ve sloganlar ile karşılandı.  “Şehitler ölmez Vatan bölünmez” sloganları eşliğinde Türk bayrağının altından geçen Jandarma ekipleri, Şehitlerimiz için  dua ettiler.

AK GENÇLER VATANIMIZI BÖLEMEYECEKLER

 Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ Bizi bölemeyecekler; Biz 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman Devletimizin Yanında olacağız. Kahpece, şerefsizce, insan kılığına girmiş hainlerin yaptıkları yanlarına kalmayacaktır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Teröre Karşı Tek Millet Tek Vatan  Tek ses diyerek yolumuza devam edeceğiz denildiği öğrenildi .

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burkii

05 Ocak 2017 Perşembe 22:15

Boş konuşmayı bırakın. Gnl bşk ınız bile bize kaydoldu sizin. Siz boşta kaldınız mehapeliler sizi.

elbet birgün Tarih herşeyi yazacak

05 Ocak 2017 Perşembe 20:13

15 Temmuz gecesi sokakların hakimi imin gençliyiydi darbeye kim dur dedi kimin genel başkanı genel merkez makamında birilerini arayıp darbenin seyrini değiştirdi? bu işler fener alayına benzemez akp siz ancak böleee fener alayı yapıp göz boyarsınız.

dağcı

05 Ocak 2017 Perşembe 11:03

Memlekette düğün olur neden oldu denmez,ölüm olur neden öldü denmez vakti saati geldi doğdu,öldü denilir.Vatan bölünür parçalanırsa o zaman işte büyük kıyamet kopmuş demektir.vatanımızın bütünlüğü için milletimizin dik durmasıgerekir dik duran milletimizin elbette kolluk kuvvetleride güçlü olur. Bir ölür bin doğarız sonuna kadar ölümüne destekt

Hoca

05 Ocak 2017 Perşembe 09:25

Siyasi görüşü, ideolojisi ne olursa olsun herkesin takdir etmesi gereken bir davranış. Tebrik ederiz Ak Gençlik. (İşçi Partisi yapsın onu da tebrik ederiz)

Önder Ö.

05 Ocak 2017 Perşembe 07:35

Mhp'liler yapamaz değil YAPMAZ Burkii. Mhp'liler "biz sana destek olacağız, sen ayağımıza gel demez". "Biz geldik" der, duasını eder, helallik ister geri döner ve haber de yaptırmaz...

Burkii

05 Ocak 2017 Perşembe 00:04

Helal size len. Mehapeli ler yapamazdı bunu

MHP'li

05 Ocak 2017 Perşembe 09:13

Sanırım sende şu meşhur makarnacı, şekerci,dahası kumanyacı ve kömürcülerdenden ki menfaatin için önüne gelene çamur atabilecek yapıdasın değil mi?

yaya

05 Ocak 2017 Perşembe 08:44

le de get.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR