28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN’I TEBRİK ETTİ

BAŞKAN GÜNAYDIN’I TEBRİK ETTİ

Siyaset

Başbakan Yardımcısı Şimşek’in Valilikten sonraki durağı Isparta Belediyesi oldu. Isparta Belediyesi’nin kente önemli hizmetler verdiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Şimşek, referandum sürecinde MHP’nin sergilediği tavrın da takdire şayan olduğunu ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Valiliğin ardından Isparta Belediyesini ziyaret etti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından karşılanan Başbakan Şimşek’e TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’da eşlik etti.

Mehmet Şimşek’in ziyaretiyle devlet adamlığını gösterdiğini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hem Valilik hem de Belediye hizmetleriyle Isparta’nın yaşanabilir il seçildiğini belirterek, “İkielin sesi ortaya çıktı” dedi.

Başkan Günaydın’a Isparta’ya verdiği güzel hizmetler ve projelerinden dolayı tebrik eden Başbakan Yardımcısı Şimşek ise, “Bu ülkede kimtaş taş üstüne koyarsa takdir edilmelidir” diye konuştu.

BAŞBAKAN YARDIMCISI: MHP’NİN TAVRI TAKDİRE ŞAYANDIR

Türkiye’nin bir dönüm noktasından geçtiğini belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, sürece MHP’nin sergilediği tavrın takdire şayan olduğunu dile getirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bşb kan yardımcısı...

09 Mart 2017 Perşembe 12:49

Abdullah ahh...Hazırol filan diye laf ****na gerek yok .Günaydın bşk nın o hareketi ,onun terbiyesine karekterine devlet adamlarına olan saygının bir gereği .Siz gerekeni yapmışsınız Günaydın bşk nım .Bu abdullahların lafına bakılmaz ,onlar çerden çöpten şeylerle söylenir dururlar .Hizmetlere devam .Saygılar..

aptullah 2

09 Mart 2017 Perşembe 13:46

günaydını da vekil yaparlar ileriye yönelik adımlar atıyor görüldüğü gibi.....

aptullah

09 Mart 2017 Perşembe 13:45

akepenin ne kadar karakterli seviyeli terbiyeli olduğunu biliyoruz. Devlet Bahçeli'ye zamanında zürriyetsiz çocuk sevgisi nedir bilmez, ülkücüler fatiha yı okumasını bilmez diyen ahlaklı siyasetçiler çok akepede... sende onların eteğindesin heralde... inşallah günü gelince nemalanırsın da boşa gitmez bu yalakalıklar

metin kaya

09 Mart 2017 Perşembe 10:36

sayın başkan o koltuğu biz verdik sana koltuğa oturtuğun kişiler hep ayağına çelme takmaya çalışanlardı yadırgadım doğrusu...

aptullah

09 Mart 2017 Perşembe 10:01

bakan bir anda HAZIR OL ! diyecek sandım akşam videosunu izlediğimde.... ki deseydi bizimki hemen hazır ola geçerdi.

MEHMET BOYACI

09 Mart 2017 Perşembe 08:36

ISPARTAMIZA YAPILAN HIZMETLERI DIŞARIDAN ISPARTAYA GELEN MÜSAFİRLARIMIZ DAHA IYI FARKINA VARIYOR BIZLER AYNI NOKTADA DOLAŞİNCA VARAMIYORUZ YAŞANABILIR ŞEHIR OLDUGUNA VARIDI HIZMET VERENE TEŞEKKÜR EDILIR

neyi halletmiş

09 Mart 2017 Perşembe 06:51

daha ısprtada trafik zabıtayı çalıştıramadı.otobüs duraklarında vatandaş otobüse binemiyor.adamlar otobüs durağına yaya kaldırımına park etmiş.insan değilki.park edenler.esnafın dükkanını önünden geçemiyorsun.adam yola koca sandelye koyuyor.ing bankın yanındaki fırını odun veya bidon koyuyor.zabıta nerde .resimleri güzelleştir.internete koy.

Hayır

08 Mart 2017 Çarşamba 20:58

Hayır

helal olsun

08 Mart 2017 Çarşamba 18:45

başkan son zamanlarda çok ilerledin. belki ıspartada aynı gibi görülebilir ama türkiyede önemli yere sahip bir isme kavuştu. belki bakanlık bile alabilir başkan. nerden çıkardığımı sorarsanız 3 aydır başkanın ismi ve başarıları internet arama motorlarında aktivite olarak yani yükselişte olarak beliriyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR