24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞBAKANDAN GENÇLERİMZE GELEN MEKTUBLAR DAĞITILDI

BAŞBAKANDAN GENÇLERİMZE GELEN MEKTUBLAR DAĞITILDI

Siyaset

Başbakandan Gelen Mektup Ve Evet Gazetesi Gençlerimize Vatandaşlarımza Dağıtıldı  İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oylanacağı 16 Nisan'daki referanduma yönelik olarak Isparta'daki köyleri gezerek "Evet'i anlatmayı sürdürüyor. Başkan Ali Bolat Gittiği köy ziyaretlerinde Evet gazetesini ve Başbakan Binali yıldırımdan Gençlerimize gelen Mektupları dağıtıldı
6 KÖYE BİRDEN ZİYARET
Gedikli Köyü Salur Köyü Sarıkaya Fakılar Köyü ÇeltekKöyü Belceğiz Köyünde Vatandaşlarla Kahvede Bir Araya Geldiler köylerde vatandaşlarımıza Isparta’da yeni çıkan evet gazetesinin dağıttılar ve ayrıca Başbakan Binalı Yıldırımın Gençlere gönderdiği Mektubu dağıtıldı
DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN 
İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ; “Teşkilatımızla birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde,görüştüğümüz vatandaşların süreci nasıl izlediklerine, ülkemizde olup bitenleri gördüklerine ve şer odakların oyunlarını çok iyi bildiklerine şahitlikediyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin farkında ve inşallah bu desteklerle,ülkemiz 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacak.”ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin daha güçlü bir Türkiyeiçin, hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik kalkınma, refah ve büyüme adımlarını hızlandıracak bir sistem olacağına işaret eden Başkan Ali Bolat milletin takdirine sunulan yeni sisteminözünde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığın birleştirilerek, güçlü, etkin, hızlı ve sorumlu bir yürütmenin oluşturulması olduğunu vurguladı. Köy kahvelerinde konuşmalarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan vetek devlet’ için referandumda evet çağrısını ile başlayan Başkan Bolat 16 Nisan’ın Türkiye’nin aydınlık yarınlarına vesile olacağına vurgu yaparak, yeni sistemin kazanımlarını vatandaşlara aktarıyor.



 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET!

27 Mart 2017 Pazartesi 22:33

ADAM KURBAN KESIP , 7 PARCAYA AYIRMIS; AMA BEN HOCAYA BIR DAHA DANISAYIM "HOCAM KURBANI NASIL DAGITACAGIM?" HOCA " BASINI, DÖSÜNÜ; PARCALARIN BESINI HOCAYA, DERISI CEMEATA GERISIDE SANA!" DEMIS. BU MADDELERDE BÖYLE HAZIRLANMIS MILLETIN EGEMENLIGI KURBAN EDILIP BU SEKILDE PAYLASTIRILMIS! HALBUKI EGEMENLIK KAYIT SARTSIZ MILLETINDIR, KURBAN EDILIP PAYLASILAMAZ!!!!

MILLET!

27 Mart 2017 Pazartesi 22:15

HANGI TEK DEVLET, MILLET ASIL 18 MADDE EYALET KURMA YETKISI, MECLISTEN TEZKEREYE GEREK OLMADAN SAVAS ILAN ETME YETKISI, BÜTCE YAPMA YETKISI, BAKANLARI VE BELIRTILMEMIS SAYIDA YARDIMCI ATAMA YETKISI, HSYK VE ANAYASAMAHKEMESINE ADAYLERIN BIRKISMINI CUMHURBASKANI SIFATIYLA, DIGER KISMINIDA PARTI BASKANI SIFATIYLA ATAMA YETKISI, KISACASI YASAMA, YÜRÜTME HEPSINI BIR KISIYE VERMEKMI! GÜYA MILLET YAPACAKMIS DENETIMI TEFTSI, GECINIZ BUNLARI ! BU MÜMKÜNMÜ ! millet denetim ve teftis yapmaz; TERCIH YAPAR!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR