18 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKANLIĞINA İLK KADIN ADAY

AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKANLIĞINA İLK KADIN ADAY

Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisinde (AK Parti) yapılacak olan 6. Olağan Kongresine Fatma Akyol İlçe Başkanlığı için Ak Parti Genel Merkeze Aday Adaylık başvuru müracaatını yaptı.

Aday adayı Fatma Akyol yaptığı basın açıklamasında; Yıllarca emek vermiş olduğum partimdeki, teşkilattaki problemleri ve insanlar arasındaki kopukluğu hedefimiz aynı olmasına rağmen, aynı dili konuşamamış olmaktan kaynaklanan anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için, Kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi parti içerisinde oluşan metal yorgunluklarını geride bırakarak 2023 vizyonumuz olan hedeflerimizi tutturmak için, değişime ihtiyaç olduğundan bende Şarkikaraağaç ilçemize Ak Parti İlçe Başkanlığına aday adayı oldu.

Aday adayı Akyol; Boş vaatlerle, ham hayallerle değil, somut planlarla ve hedeflerle karşınızda olmak istiyorum. Güler yüzlü etkin ve kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir. İnsanımızı mutlu etmek için çalışmak, Ispartamızda ve Şarkikaraağaçımızda kadın bir ilçe başkanı olarak sizlerle beraber bir tarih yazmak istiyorum. Çünkü insan en değerli varlıktır, nimettir, insana hizmet mevlama hizmettir. Bunun idrakına varmış bir partinin temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum. Her şey Türkiye için, her şey Şarkikaraağaç için" dedi.

 Isparta ve İlçelerinde ilk ve tek kadın ilçe başkanı olarak Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Başkanlığı için müraacat yapan Akyol  başkanlık için müracaat eden ilk kadın oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kahraman

19 Eylül 2017 Salı 19:15

Şarkikaraağaçlı da değilim .eski başkanı da tanımam.Ben siyasetçiyim. Hanım efendinin aday adaylığını okudum.Şunu düşündüm.Bir Bayan başı kapalı .öz güveni yüksek olduğunu Hanımefendi kendisi Ebe.Fatma olarak tanınmış.Galip Akyol adındaki Bey Efendi ile evlenmiş.Hayır işleri ile tanınan bir aile.O ilçeden ve köylerinden bir tek kişi.İspatlı olarak olumsuz bir davranışlarını bulsun.ve yorumunu yapsın.Bende sizin gibi o sorunun cevabını yazdıklarında hep birlikte okuruz.Şahsen destekliyorum.

sarkikaraagac

05 Eylül 2017 Salı 16:44

selcuk olmasında kım olursa olsun akp ye küstürdü milleti etrafında 20 kişi ile yola devam dedi 9000 lik ilçeyi birbirne küsütrdü

Garaagacli

29 Ağustos 2017 Salı 21:22

Akp nin ilk zamanlarinda gonul vermiş ve hizmet etmiş bir nefer. Sonuna kadar destek . Su an ki ilçe baskani bnce akp li bile değil

star

23 Ağustos 2017 Çarşamba 14:21

bırakın Allah aşkına.eşi galip efendi il genel meclis üyesi.eşinden ne fayda geldi de fatma hanımdan fayda gelecek.ama mevcut başkanla da olmuyor.her kesimi kucaklayacak bir başkan olması lazım

Mehmet

23 Ağustos 2017 Çarşamba 09:23

Yaşından dolayı temposu ve enerjisi yetersiz kalır

Sonsuza Kadar Adalet

22 Ağustos 2017 Salı 21:14

Fatma Akyol - Namı Diğer Ebe Fatma - ilçemizin gururudur, eli öpülesi anasıdır. Değme siyasetçilere taş çıkarır. Klavye başında atıp tutarak, belgesiz, ispatsız çamur at izi kalsın mantığı ile oturduğu yerden ahkam kesenler onun adını ağzına alırken destur çeksinler... Vesselam

ali

22 Ağustos 2017 Salı 13:52

yıllarca gezmediğiniz parti kalmadı. çıkarınız için yapmayacağınız yok. sizin gibilere pes diyorum. CHP, ANAP, AKPARTİ Bakalım sırada ne var, inin milletin sırtından yeter.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR