28 Mart 2024 Perşembe

AK PARTİ KONGRE HEYECANI

AK PARTİ KONGRE HEYECANI

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da AK Parti iftarında konuştu."Adeta bir metal eskimesi görüyorum" sözleriyle AK Partiteşkilatlarına uyarıda bulunan Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar il, ilçe vebelde yönetimlerini yenilemek zorundayız" dedi

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep TayyipErdoğan, Ankara'da AK Parti iftarında konuştu.

 

Erdoğan, parti teşkilatlarında bir yenilenmeye gidilmesininzorunluluğuna dikkat çekerek, "Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Bu yılsonuna kadar il, ilçe ve belde yönetimlerini yenilemek zorundayız" dedi

Erdoğan, parti genel merkezinde Bakanlar Kurulu Üyeleri, AKParti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri ve Grup Başkanvekillerininkatıldığı iftar programında yaptığı konuşmasında, "Milletimizin karşısına180 günlük eylem planı ile çıkacağız" dedi.

 

"ZAMANIMIZ AZ AMA İŞİMİZ ÇOK"

 

"Bölgemizin merkezinde olduğu küresel yeniden yapılanmasürecinde karşımıza çıkacak sınamaları güçlü şekilde karşılayabilmemiz için debu dönemi çok iyi değerlendirmemiz şart. Zamanımız az ama işimiz çok."diye konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan şöyle devam etti:

 

"Bunun için tek bir gün, tek bir saat dahi kaybetmedengündemimizdeki meselelere yoğunlaşmalıyız. 180 günlük programı, haziran ayısonu itibariyle başlatacağız. Dolayısıyla hazırlık için yeteri kadar zamanvar."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

erdemli

05 Eylül 2017 Salı 16:49

eski başkanlarla devam edilecekse ..bir de tek liste ile secime girilecekse nerde adalet...karagac degişmeli yeni yüz lazım...

REİS SENİ VALLAHİ SEVİYORUZ

31 Mayıs 2017 Çarşamba 05:32

REİS SEN DORU YOLDA OLDUGU N İÇİN YANINDAYIZ. BİZLERDE BUGÜNE KADAR DAYANDIK HİCBİR ZAMAN GERCEK PARTILILERIN İŞLERİ GÖRULMEDİ. YENİ BİR DEĞİŞİKLİK ÇOK İYILEŞTIRME BİZE ÇOK BÜYÜK BIR SEVGI KATACAKTIR. 1.4 BİZE LAYIK DEĞİL. SADECE BU SENİN SEVGINDIR. ADINA OY ALAN BÖLGEMIZDE O DIR. ÇALIŞMA VE SİYASİ FAALIYETLERİ O DIR. BÖYLE YÖNETİCİ ISTEMIYORUZ.BOLGESINDE SEVILEN DOGRU ÇALIŞKAN SICILI TEMIZ. YERELDE SEVILEN. AKPARTİLİLERE YOL AÇIN GÖRÜN OYUMUZ ENAZ 59 ÇIKACAKTIR. PARTILI OLARAK 51.4 E RAZI DEĞİL

AK PARTİLİ

30 Mayıs 2017 Salı 22:17

KOLTUKCU DEĞİL, RECEP TAYYİP ERDOĞAN' ın kurduğu ve gösterdiği yolda yürüyecek insanlar lazım. nerde partinin ilk kuruluşundaki insanlar, şimdiki il, ilçe teşkilatları kaç defa aradı sordu bu cefakar insanları. Artık koltukcu insanlar istenmiyor bu yolda.

Elveda

30 Mayıs 2017 Salı 20:54

Yeter artik diyorsun reis mıntıka temizlik zamanı geldi kasıntılarla buraya kadar

AKısparta

30 Mayıs 2017 Salı 16:53

Akpartiyi Ispartada bu durumlara düşürüp hep gerileten en önemli sebep. başka şehirlerden, başka partilerden gelen devşirme adaylarla olan kan uyuşmazlığıdır.Hatırlayın, bir zamanlar belediyelerin dörtte üçü akpartiliydi.Bir de Ispartanın genel merkezde sözü geçmiyor.

Murat

30 Mayıs 2017 Salı 13:04

Umarız eski hatalar tekrarlanmaz.Örneğin,vekillerin,parelelcilerin ve rantiyecilerin kendilerine engel görüp harcadıkları dürüst, ilkeli ve vefalı insanlar tekrar kazanılmalı.Yoksa bozuşma devam eder gider.

demi

30 Mayıs 2017 Salı 12:53

yeni kan yeni can lazım faailiyet sıfır refarandum bunun bi örneği yetivesin gariii

Vatandaş

30 Mayıs 2017 Salı 12:26

Fetöcülerle iş tutan, onların kuyruğuna takılan vekil, parti yöneticisi ve bürokratlar daha tam temizlenmedi.Aman riyakarlara dikkat.

ali

30 Mayıs 2017 Salı 09:54

abbas yolcu.

Ispartalı

30 Mayıs 2017 Salı 00:23

Küflenmiş paslanmışlar.Şöyle bi kenara geçsin artık.Emeğiyle yüreğiyle çalışan kullar gelsin.Dayılı emmili referanslı kullar.istemiyoruz.Gercek partili fedakar cefakar arkadaşlara yer verilsin.Halen yönetimde oldugu halde sinsi sessiz faliyetlere metozori gelen veya hic gelmiyenler işi gücüne baksın..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR