29 Mart 2024 Cuma

TRSM HASTALARINDAN MAVİ AT SERGİSİ

Isparta Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalarımızın el emeği göz nuru ürünler IYAŞ PARK AVM de sergilendi.

Sağlık

Açılış törenine Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’ın eşi Doktor Ruhan ÖZKAN, İl Genel Meclisi Başkanı Ali BOLAT, hastane yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışı öncesi TRSM ekibi tarafından oluşturulan halk oyunları ekibi gösteriler yaptı. Daha sonra bir konuşma yapan Isparta Devlet Hastanesi Yönetici-Baş hekimi Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ, TRSM de tedavi gören hastaların toplumla iç içe biryaşam sürdürmeleri adına çalışmalar yürütüldüğünü belirterek serginin de bu çalışmalardan birisi olduğunu söyledi. YAVUZ konuşmasında: “Isparta Devlet Hastanesi bünyesinde psikiyatrik hastaların hayata adaptasyonu ve toplumla içiçe bir yaşam sürdürebilmeleri amacıyla hizmet vermektedir. Burada hastanemiz psikiyatri uzmanları, psikologlar, sosyal hizmet uzmanları, halk eğitim merkezinden uzman öğreticilerimiz görev yapmaktadırlar. Bugün burada hastalarımızın Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde el emeği göz nuru olarak hazırlamış oldukları ürünleri sergilemek için toplandık. Ben konuşmamın bu bölümünde bize her alanda, her anlamda sağlık alanında bize kıymetli destekler veren Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN beyefendiye ve değerli eşleri Doktor Ruhan ÖZKAN Hanımefendiye teşekkür ediyorum. IYAŞ PARK AVM Yöneyim Kurulu Başkanı Bahattin ŞENOL’A da teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Güzel bir sergi olması dileğiyle hepinize Hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Serginin açılış kurdelesi Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’ın eşi Doktor Ruhan ÖZKAN tarafından kesildi.  Kurdele kesiminde bir konuşma yapan Doktor Ruhan ÖZKAN: “Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde mesai yapan kamu personeli ile birlikte yine orada mesaisini geçiren değerli hastalarımızın bugün el emeklerini göreceğiz. Bu serginin hayırlı olmasını diliyorum.”Dedi.

3 gün boyunca açık kalan sergi vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR