24 Nisan 2024 Çarşamba

SEVİM DOKTORDAN GERİYE İŞTE BU FOTOĞRAFLAR KALDI

ÖLEN 3 KİŞİDEN SEVİM KORKMAZ DOKTOR

Sağlık

Konya'dan Rize'ye giderken Yozgat'ta yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ölen 3 yolcudan 23 yaşındaki Sevim Korkmaz'ın, Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ndeki Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yaptığı belirtildi.

Kış döneminde göreve başlayan ve ilk görev yeri Şarkikaraağaç olan Sevim Korkmaz'ın ailesiyle birlikte ilçede oturduğu kaydedildi. Bir arkadaşının mezuniyet töreni için Rize'ye giden Dr. Sevim Korkmaz'ın anne ve babasının da aynı otobüste olduğu belirtildi.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çok üzüldüm

29 Mayıs 2016 Pazar 23:45

Türkiyede insanlar eğtimsilik nedeniyle boşu boşuna ölüyorlar. Bir doktor kaç yılda yetişiyor?nitelikli insan gcü boşu boşuna yok oluyor.O öleceğine 100 tane cahil ölseydi keşke.

boşu boşuna öldüye cevap

30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:45

vallahi şu yazdıklarına bakınca senden cahili yok diyorum kendi kendine beddua ediyorsun. cehalet nedir bilir misin okul görmemek değil Hakkı görmemektir saygılar sana yinede

cem davran

30 Mayıs 2016 Pazartesi 12:30

bu nasıl yorum yaw. o öleceğine 100 tane ölseydi!!!!! kardeşimize Allah rahmet eylesin. insanları ırk , renk ayrımına tabi tutan zavallıların yanına al birde meslek ayrımına tutan zeka özürlü....

mustafa

30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:07

kimin ölücegine senmi karar vericen zamanın geldiysen gidersin istersen dünyanın en zeki adamı ol haddini bil insanlarla böyle konuşma ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR