20 Nisan 2024 Cumartesi

SDÜ TIP DEVREDİLİYOR!

SDÜ TIP DEVREDİLİYOR!

Sağlık

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığı’na devri konusunda önemli gelişmelerin olduğunu söyledi.

SDÜ Hastaneleri’nin çok ciddi anlamda bakım, onarım, tadilata ihtiyacı olduğunu savunan Zabun, şöyle dedi:

«SDÜ Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri’nin imkânlarının genişletilmesi,tadilat, bakım ve onarım sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Hükümet’in, Sağlık Bakanlığı ile üniversite hastaneleri arasında eş güdümlü şekilde bir çalışma alanı oluşturmak için bir dizi programları var. SDÜ Hastaneleri’nin borcu da çok Bu borcu kapatabilmesi, tadilat, onarım ve ileri teknoloji tıbbi donanım yatırımı yapabilmesi şu an için mümkün görünmüyor. Evet, SDÜ Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi söz konusu.»

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tancant

12 Şubat 2019 Salı 08:47

Yediler bitirdiler goca hastaneyi

Bir dost

29 Kasım 2018 Perşembe 12:59

He bakanlığa.bağlayın onu da satsinlar:D

yasemn öz

03 Ağustos 2017 Perşembe 19:35

devredilsin.bide akdeniz ünüversitesi devredilse uzmanlar hastaya bakmıyor.asistanlara yap boz öğren oyunu hastalar .

selamet köse

05 Temmuz 2017 Çarşamba 10:22

04.07.2017 tarihinde almış olduğum VETA marka şarjlı ilaç pompasını yanlışlıkla 2.defa sipariş verdiğimden dolayı siparişi iptal ettirmek istiyorum. firmayı aradım ürünün gönderimesini iptal ettiler ancak gittigidiyorda paranın iadesi için müşteri hizmetlerine aradığımda VAP şifresi isteniyor bu şifreyide alamıyoruz. Bu nedenle bu ürunun bedeli 159 liranın iadesini talep ediyorm yardımınız için tşk.

Yunus miro

22 Şubat 2017 Çarşamba 00:31

8 aydir fetö mü kaldı.aynı sorunlar devam ediyor daha beter oldu gözünüzü açın mallar

garip

14 Şubat 2017 Salı 10:52

Ne zamanki Fetöcüler yönetim de hakimiyet kurdu.Kaliteli hocaları,kadrolaşabilmek için hainler;birşekilde buradan başka fakültelere gitmeye zorladılar ve o kaliteli akedemisyenler gittiler.Meydan bu çakallara kalınca da fakülte hastanesi bu hale geldi.Eskiden herkes bilir;galoş takmadan kimse içeri giremezdi.Şimdi;5 kez söylemeyle kan damlamış çarşafı değiştiren yok.Hijyen hak getire.....Sağlam yatan hasta çıkar.....

Rezillik ustune Rezillik..

13 Şubat 2017 Pazartesi 20:24

O hastaneye Kadin Dogum bolumunde bir hastalikdan dolayi 6_7 milyar para bırakdim sirf nedeni ögrenmek icin devamli ozel muayene girisi yapdirdilar test yapilacakmissda devlet karsilamiyormuş.Her girisde para vermeme ragmen saat 8:00 de hastanede olmana ragmen en erken 12:00-13:00 saatlerinde bakinabiliyoruz ve esim hamile o saate kadar bekliyor Hele bir gun saat 17:30 da anca bakinabildik sonuc ne diye sorarsaniz kocaman sifir.Bu isin arkasini birakmicam sikayetim ilgili yerlere aktarcam

ağabey

26 Kasım 2016 Cumartesi 02:22

bu hastanede çalışanların çoğu cebine çalıştığı için bu borç bitmez, resmen çiftliğe çevirmişler, yazıklar olsun

Aliş

11 Kasım 2016 Cuma 00:48

Bu hastanenin neden borcu var bilen var mı.hastane ile ilgisi olamayan zevat döner sermayeden pay almış, milyonlarca su borcunu ödememiş defalarca borcu devlet tarafından silinmiş,döner sermaye paraları ve usulsuz ihalelerle paralar fetöye aktarılmış ve bir çok hoca kılıklı adam bilim ve hizmet üretmek yerine özel muayene yapmış hastaneyi arpalık gibi kullanmış, hastalar itilip kakılmış ve hasta gelmez olmuş bu kadar pislğin olduğu bir kurum ayakta kalamaz. Bir an önce bu kurumun devredilmeli

orhan

11 Kasım 2016 Cuma 00:36

Binlerce vatandaşın vergileriyle yapılan bu güzide kurum bir avuç fetöcü hainin ellerinde heba olup gitti. ve hala da bu pisliklerden temizlenmiş değil temizlenme imkanı da yok o halde Sağlık Bakanlığına devredilip hizmetine devam etmeli burasını çiftlik olarak kullanan o kanser gibi yapının pislikleri de o zaman dağılıp gidecektir.

tıp mağduru

04 Kasım 2016 Cuma 01:56

bu zararın sebebi devlete bir kuruş katma değeri olmayanr ve her gün milyonlarca lira masraf edilen , sosyal güvencesi olmayan TÜRK vatandaşından çatır çatır para alınırken bedavaya muayene ve tedavi edilen suriyeliler olmasın

ıspartalı

25 Ekim 2016 Salı 22:10

duru hocamız biraz rahatsız olacak fakat evinden saat 11 de gelmeye bile tenezzül etmeden giriş yapılmış hastası yani beni sırf ücret yatırmadım diye muayene etmeden müsait olmadığını bildirdi. hastaneye uğramadan maaş alan proflar siz tıp yeminini bir ayağınızı havaya kaldırıp mı yaptınız.

sdu..

06 Ekim 2016 Perşembe 21:19

hiç calısmayan hoca kılıklıların calısması gerek. parasını verirsen hoca bakıyor, vermezsen umurunda değil. ara ki hoca bulasın , ayda 10000 lira para al ama ne egitim ne de hasta bak. tabi zarar eder hastane.

memet

06 Ekim 2016 Perşembe 20:26

eskiden nasıldı şimdi nasıl hastane hocalrın çoğu iyi niyetli beğenmeyenler ya aradan sızmaya çalışıp sıra alamayanlar.yada beklememek için cıngara şıkaranlar.istediğin zaman prof ücretini yatır randevunu al.hiç sorun yok.hemşire dotdor sizleri kucağına alıp ninni söylecek değil.gidin başka illere bir bakın o zaman ıspartanın nasıl olduğunu anlayacaksınız.nankörlük etmeyin.

Emin

11 Kasım 2016 Cuma 00:55

Asıl sen atma yorumcu Memet herhalde o arpalıktan nemalanan birisisin. Yorumlara bir bak senden başka memnun olan var mı. Orada bir kaç sağlam adam kaldıysa fetöcülerin kovamadığı kişilerdir. Diğer hastanelere bir bak o zaman böyle rezil bir kadro varmı, bu kadar yolsuzluk yapılan bir tıb fakültesi var mı?

iyilerde yok değil

05 Ekim 2016 Çarşamba 21:53

SDÜ de tamamen kötü hocalar yok iyilerde var sayın yorumcu lar çocuk endokrin polikliniğinde DOÇENT ÖZGÜR PİRGAN HOCA var kendisini 6-7 yıldır tanırım kesinlikle muayenesini bizzat sürekli kendisi yapar hastasıyla diyaloğa girerek tedavi ve önerilerini söyler. muayeneye girdiğinde hoş geldiniz diyerek tokalaşıp, ayakta kalıp rahatsız olmayın diye bizzat yer göstererek oturmamızı söyler,çıkıştada bizzat özel telefonunu vererek bir sıkıntı olduğunda 24 saat telefon la arayabilirsiniz .

teşekkür ederim

12 Ekim 2016 Çarşamba 11:04

Kardeşim yorumuna tamamen katılıyorum. Özgür Pirgon Hoca belki de üniversite de tekdir. Fakir fukara ayrımı yapmadan herkesle birebir ücretsiz olarak ilgilenir. Rabbim karşılığında Cennetini nasip etsin.

SDÜ

01 Temmuz 2016 Cuma 11:26

SDÜ tamamen başı boş kalmış hoca diye adlandırılan kişilerin hastaneye uğramadığı, niteliksiz vasıfsız bir tıp fakültesi haline geldi, hastaların yüzüne bakan yok kaba saba davranışlar. hastaneye yatıp tedavi olmak için illa hocaya para yatırmak lazım özellikle fizik tedavi bölümünde tanıdığın varsa paran varsa yatıyosun. çok doğru bi karar

ali

30 Haziran 2016 Perşembe 13:39

Bundan sonra bu hastaneye kimse gelmez. Bundan sonra bu hastaneden sağlık beklemeyin.

boynukalın

25 Haziran 2016 Cumartesi 12:57

Bu kararı alanları, başta sayın Rektörümüzü ve il Başkan'ımızı kutluyorum. Prof lar odada oturup, özel muayene dışında hastanın yüzüne bakmıyorlar, hafta sonu özelde kaçak kesim yapanlardan bahsediliyor. yayın vs 3-5 kişi hariç zaten yok. Sayın Recep AKDAĞ bakanımız hizaya getirir bunları.

yorumcu

25 Haziran 2016 Cumartesi 02:58

Hastahaneyi büyüttünüz ,şimdide borcu varmış! Kim dedi size büyütün diye? Neden büyütüldü? neysee.. herkes her şeyi tahmin ediyor

woman

25 Haziran 2016 Cumartesi 02:53

hemşire ve doktorların tavırlarından sadece ben değil aşağıdaki yorumları okursanız çoğu kişi rahatsız olmaktadır. Televizyonda da bir doktor yaşlı bir amcayı azarlıyordu, O deşifre olanıydı! Ya deşifre olmayanları? kimse ses çıkartamıyor çünkü yasalar çifte standart uyguluyor bu konuda. Haklıyı haksızdan ayırmak gerekir. Biri korunurken öbürü ezilmesin artık yeter. O yüzden parası olan ÖZel Hastanenelere gidiyor ve en azından orada ilgi alaka görüyor.Peki ya parası olmayan?

woman

25 Haziran 2016 Cumartesi 02:47

hastahaneyi büyüttüler büyüttüler sonra baş edemediler. Neden büyüttüler o kadar! her şey ortada.. ayrıca bir hemşire bana gerizekalı demişti. Sebebi de serumu takmaları için 2 kez hemşireler odasına gitmem ve oradakileri çekirdek çitlerken görüp,'geleceksiniz değil mi' diye sormam oldu.. Hemşire bana gerizekalı dediğinde sesimi çıkartamadım çünkü onlar adına çıkartılan yasayı hasta adına kötü niyetli olarak kullanıyorlar. Hastaları madur ediyorlar..

Bir kerede

25 Haziran 2016 Cumartesi 01:46

Ya bir kerede başarın. Bir kereçik de olsa karla devredin. Niye devriliyormuş muş. Zararla devretmek zorundamısınız. Devletin malı denizmi. Talan etmeyin. Peşkeş çekmeyin. Dönere çullanmayın. 14 tirilyon çalınırken uyumayın.

Burrakkk

24 Haziran 2016 Cuma 23:07

Baki yeşil az sus da motorun sogusun her konuya maydonozsun. Motorrrr

sdü

24 Haziran 2016 Cuma 20:52

Külliyen zarar diye yorum yazan hiçbir şeyden bilgisi olmayan cahil arkadaş ögren bakalım tıp fakültesi neden devrediliyor...

yezitler

24 Haziran 2016 Cuma 20:18

Aktrol uyuz olmak pahasına yapılan eleştirilere beğenmedik diyor ya.Ya sizin onurunuz çapınız nedirki.

Külliyen

24 Haziran 2016 Cuma 17:39

Davran oteli, tıp fakültesi, tarum, Yabem, Gülar hepsini batırdınız. Tam da beklenildiği gibi. Çap meselesi

Devlet versin

24 Haziran 2016 Cuma 17:36

Ah Ah 3 kazı güdemeyenler. Hayatında hiç ticaret yapmayanlar. Bunu Nasıl becerdiniz. Kira yok. Hocaların memurların maaşını ve bilumum masrafları devlet öder yinede zarar edersiniz. Ama son kuruşuna kadar döner almasını bilirsiniz. Alakalı alakasız herkesin arpalığı tıp fakültesi.

yezitler

24 Haziran 2016 Cuma 16:52

BAKİ kalmış YEŞİL ayrık otu. La tarlanın her yerindesin sap saman karıştırıp ıslıkla suya gidip geliyon. Had yok anlam mana yok. Biranda osuruk ağacısın. Dur motorun soğusun. Saksı gübre fazla yeşil kalmıyacak. Baki kuruyacak. Haaaa mı oldunnn...

Kamekameha

24 Haziran 2016 Cuma 16:44

Nüfusu 750.000 altı illerde kamu hastaneleri ile üniversite hastaneleri birleşecek resmi gazetede yayınlandı cahil cahil yorum yapmayın

muhtar

24 Haziran 2016 Cuma 14:58

hastahaneleri soydurun sonra tekrar devleti soymak için devrettirin tekrar soyun yazıklar olsun

Baki yeşil

24 Haziran 2016 Cuma 14:51

Tıp fk.bittiyse o üniversitede tuz koktu demektir. Sürekli yazdım sdüye ortaokul seviyesi bile bazı o.okullar ölçek alınsa fazla gelir. Hocalar akşama kadar internette oyun oynuyor,ücret hesabı yapıyor,0çkuruş için kavga ediyor bilim hak getire,derse girmeye cesaretleri dahi yok istisna bazı hocalar hariç tabi.Dr tezleri öğrenci ödevi gibi olacağı buydu. Birara kanser tarafıma yine yetmedi çünkü ölümünü daha geçen hafta aldınız problem ordan başlıyor geçmiş olsun sdü

ısparta

24 Haziran 2016 Cuma 14:06

hastane ve doktorlarını beğenmiyorum proflar kendini beğenmiş gibi hastalarla konuşmuyorlar bile

hayrullah

24 Haziran 2016 Cuma 13:10

dış bakımdan önce içindeki doktorum diye geçinen kişileri bakıma alacaksın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR