28 Mart 2024 Perşembe

OTOMOBİL TARLAYA UÇTU

OTOMOBİL TARLAYA UÇTU

Sağlık

Tarlaya uçan otomobildeki engelli Yusuf ile ailesi yara almadan kurtuldu

Isparta'dan Niğde'ye giden Mustafa Ali Karip yönetimindeki 32 YF 532 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu  ayçiçeği tarlasına uçtu. Yan devrilip, bir ağaca çarparak durabilen otomobilde sürücü Mustafa Ali Kapir ile eşi Ayşe ve oğlu zihinsel ve bedensel engelli Yusuf Kapir, kazayı yara almadan kurtuldu.

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle tarlaya uçan hafif ticari araçtaki aynı aileden 3 kişi, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Yerde battaniye üzerine yatırılan zihinsel ve bedensel engelli 18 yaşındaki Yusuf Kapir'in, kazanın ardından etrafına gülücükler saçması, ailesini ve görevlileri sevindirdi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Konya- Adana karayolunun Bulgurluk mevkiinde meydana geldi. Kardeşinin düğünü için Isparta'dan Niğde'ye giden Mustafa Ali Karip yönetimindeki 32 YF 532 plakalı hafif ticari araç,sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu  ayçiçeği tarlasına uçtu. Yan devrilip, bir ağaca çarparak durabilen otomobilde sürücü Mustafa Ali Kapir ile eşi Ayşe ve oğlu zihinsel ve bedensel engelli Yusuf Kapir, kazayı yara almadan kurtuldu.Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Kapir ailesi fertlerini ambulansla sağlık kontrolünden geçirdi. Kazanın ardından battaniye üzerinde yere yatırılan Yusuf Kapir'in, etrafına gülücükler saçması ailesini ve görevlileri sevindirdi.Askerler ise Kapir ile yakından ilgilendi. Kapir Ailesi fertleri, Niğde'den kendilerini alacak yakınlarını gelmesi için bir süre kaza yerinde bekledi. Ardından yakınlarıyla birlikte Niğde'ye döndü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR