28 Mart 2024 Perşembe

ÖNCE İLAÇ İÇİRDİ SONRA...

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

Sağlık

İLAÇ İÇİRİLEN ŞAHSIN DOLANDIRILDIĞI ANLAŞILDI

Geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesine baygın olarakambulansla getirilen şahsın yakınlarının müşteki Ş.D.’ nin şüpheli bayan şahısS.P. tarafından ilaç içirilmiş olabileceğinden dolayı şikayetçi olduklarını beyanetmeleri üzerine olayla ilgili araştırmalara başlanılmıştır.

Yapılan araştırma ve şüpheli S.P. isimli bayanın aracındayapılan arama neticesinde kendisine ilaç içirildiği anlaşılan Ş.D. isimli şahsaait kredi kartına ait çeşitli işyerlerinden yapılan alışveriş slipleri ve biradet ilaç kutusu bulunmuştur.

Şüphelinin alınan beyanında Ş.D. isimli şahsa bilinçliolarak ilaç içirdiğini kabul etmesi üzerine hakkında gerekli yasal işlemleryapılarak “İlaç İçirmek Suretiyle Yağmaya Teşebbüs” suçundan adli mercileresevk edilmiştir. Çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevinegönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR